Friday, July 9, 2010

... program ...

Jap lagi w'ouls se-opis kena gi Pelancaran Program 5S. Buat kat opis je, takde lah buat happening nye pelancaran, jez a simple ceremony.....

pics credit mr. google


Rasanya most companies dah pun ikut program nie kan. W'ouls nie memang slalu ketinggalan zaman hehehehe tapi takpe, still ada kesedaran untuk improvement, tu yg penting kaannnnnnnn...

K lah...nanti petang kalo ada kesempatan me akan stori morri balik ya...Have a great day :D

8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

mmg sis...sume organisasi dah buat 5s ni skrang.....jenuh laa kene berkemas2 bagai heheeheheh....

atty's said...

tingat co lama dulu...pun ade 5s..nie..

mrsharis said...

kitorg pun tgh buat 5s sis tp cam dah suam2 kuku jer sambutan skng ni :)

Kniedaz said...

Salam ziarah,
Kami dah buat 5S tapi biasalah sekejap je hangat lama2 semua orang wat2 lupa ber5s hehe

Cik Wanie said...

kalau keje sendiri,
x der lah nak merasai semua ini,
huk huk huk huk..

nuraarin-life said...

Company Aarin pun hujung bulan ini nak buat juga...

Mmg semua company nak buat yer...

Dee said...

nti citer ye..x penah dgr ni..hehehe...almaklum keje kt company swasta yg kecik ciput je ni..

rasp said...

lieya,
: tu lah kan...w'ouls mmg ketinggalan laaa hahahahaha

atty,
: oooo companya baru elek pocik ek?

mrsharis,
: ala sis, i pun leh rasakan kat opis nie camtu lah gak...

kniedaz,
: salam...thx singgah...tu laaa, i rasa w'ouls pun tak lama lagik gitu le jadiknya ngehehe

wanie,
: tapi syiok ooo jadik big boss :D

nuraarin,
: oooo ingatkan w'ouls yg paling ketinggalan ngehehehe

dee,
: kalo rajin bila2 i buatkan for you k :D