Wednesday, July 28, 2010

... partner ...

I baru je trima panggilan hangit dari my kezen yg baru balik holidaying....

* pics credit to sir google


Me : Salam laling...wah syioknya holiday....ada beli FM tak for me hahahahaha...

Kezen : Holiday sapa tak suka ...ishhhh adalah...nanti mai umah amik...
nie nak tanya, u still interested tak nak bisness dgn i ?

Me : Of coz laaaa...anything yg make money i interested hahahaha why aaa?

Kezen : eeee mata duitan :D gini i ada stok nie ha...

kalo u interested, i pass kat u...
Kalo dak, i nak pass kat my other bisness partner...

Me : Eh, eh ermmmm.... Boleh lah... I interested lah 'partner' :D
Kalo tak start skarang bila lagik...ermmm tapi kan....
don't know when i leh pi amik...next week kot...
wiken nie tak leh, me nak berjimbara hahahaha

Kezen : ishk...tak habis2 dengan jimbara dia hehehehehe
k., gitu kalo i reserve these items for you...next week mai amik tau!
nanti u set up la blog for this...leh buat online gak.....
ermmmm tau dak camna nak buat blog?

Me : wuhuuuuu.... Tu semua bisa diatur...no prob...lebiu laling..next week i come :D

Korang jangan terkezut...kan ada pernah cakap hanyalah SH & kids je tau i ada blog...yang lelain famili i tak tau hehehehehe...Syukur dah leh start my lil' business...tak sabarnya nak gi amik stok...malam nie nak setting blog online baru....

Nanti semua dah settle, rasanya next week kot...i inform uols k....jengah2lah blog i tu nanti....hehehehe dah promot baeeekkknya padahal barangannya lum pi tengok lagi apa bendanya hahahahaha...neway, let's pray for the best.. Now I'm looking forward and bertambah motivated for the wiken and next week :D

Syukur alhamdullilah...now nak kena pikiaq nama apa for our blog :D

19 comments:

Sharinginfoz said...

he he he, mari kita tengok siapa yang kena

IMAN'S UMI said...

Wah bestnya dh nk start bisnes...gud luck ye!

☆ lieya latif ☆ said...

wah sis.....bunyi cam menarik nieh...tak sabar plak nak tau apekah 'sesuatu' tu...ape2 pun moga sume berjalan lancar yeak sis....

POSH76 said...

wah sis cam bess ajer tak sabo rasanyer nak skodeng hehe

zarin said...

tak sabor nak tunggu nih :)

.s.o.f.i.a. said...

me pun ingan nak bukak blog baru, little blog shop untuk jual imported items dari london... TAPI MALAS!!!!! caner ek!!! sebab kat umah tadak tenet, wireless rosak. *sigh*

.s.o.f.i.a. said...

lupa plak, GOOD LUCK sist!!!!!

Dee said...

bisnes gini i setuju..MLM..no2..hahaha..nti tjuk ye sis..leh ar i membeli..huhuhu..

Hezesuze said...

bisnes apakah?? jengjengjeng

anw, gud luck ngan bisnes yang diceburi ye..

ieda said...

selamat membuka kedai baru..apakah barangnya tue???

honeylanz said...

tak sabar nk tunggu!!

Kancilbiru said...

wahhh syioknya...nak biz apa tu?

mummysyafie said...

ok sis..selamat berbusiness taw. nanti jangan lupa promote blog biz baru

eLLy said...

Good luck .. klu jual baju jng lupa ambik saiz i tau !! if not tak mau kawannn...

mrsharis said...

wahhh..saspen nih :)

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

chaiiyokk!:)

Shopaholic Mama said...

All the best Sis!

Its not easy but kena byk sabar.

Invite k if ada opening ceremony.

~ Lady ell ~ said...

wahhh...tambah masyukkk arr lps ni..:)

lily lotus said...

semoga maju jaya sis :)...pilih yang cantik2 ok..hehe