Tuesday, July 13, 2010

... my R&R holiday ...

A simple and short crite on my treat for my family....see tak jauh pun gi...selangor darul ehsan je :D Gi spend time kat PJ Hilton...stay one nite...

The room, cosy & spacious.....even si kecik pun enjoy dok dalam bilik.. Dia paling sronots main kat wardrobe tu...and also swim dlm bathtub :D simple things can make her enjoy herself kan :D

Aktiviti paling banyak dilakukan.....mandi mandi mandi sampai kecut badan hehehehehehe...

and not forgeting....harus lah sapedek gak kan......makan kat situ je...
See, aktiviti tak kuar hotel w'ouls hehehehe...memang dah pasang niat nak rest and enjoy ourselves kat situ...pics pun tak amik banyak......

Syiok gak skali skala have this kind of R&R holiday ~ rest & relaxing ~.... and the best thing is, all of us really had fun.....

15 comments:

POSH76 said...

walaupun dekat tp tempat tu bess why not dari penat driving jauh hehe....

☆ lieya latif ☆ said...

wah bestnye sis.....seronok si comel dapat holiday hah....budak2 ni kalo kite bawak stay hotel...mandi swimming pool pada dieorg tu dah kire bercuti heheheheh....

miss nina said...

mini vacation ye kak?
baguslah, sesekali merehatkan diri

ingatkan kat R n R mana tadi, gempak sangat :)

atty's said...

memang besh ..janji ade pool.mesti dah happening cuti kta gak

~ Lady ell ~ said...

seronoknya tetap ada ..walaupun dekat je sis..yg penting enjoy!

rATu kEBaYA said...

ni betul2 R&R sis.. nanti saya pun nak R& R mcm nilah..

e_ja said...

bestnya sis sekali sekala gi bercuti rehat2kan minda ni..:-)

rasp said...

posh,
: a'ah, tul tu sis...at least tak le penat kat bab travelling tu kannnnnn

lieya,
: a'ah...kids, holiday & s.pool/bathtub...mmg enjoy habis le tu...

miss nina,
: hahahahaha R&R yg sungguh gempak ek :D

atty,
: wah...u dah pandai swim pasti lebih gempak ek...

ell,
: yup sis, yg penting enjoyyyyyy

aishah,
: silakan berR&R...

eja,
: a'ah sis, mmg best..kalo leh slalu2 ok gak iye hahahahaha

Dee said...

sis..gi bertiga je ke? paya serai food sedap kan..hehehe..

rasp said...

dee,
: no lah sefamili xcept aqua ... tapi biasalah si kecik kan model blog i nie hahahahaha...
ermmm to me so so je food kat paya serai..limited choices laaa :D

eLLy said...

bercuti tak semestinye di luar negara/negeri .. dekat2 pun boleh .. janji hati happy ;p

Cik Wanie said...

uish best jugak kan bercuti dekat2 mcm nie
R & R lah katakan,
hahahaha:)

apapun happy holiday again:)

lily lotus said...

so dekat :)...tak penat travel..good idea

mummysyafie said...

terpikat ngan kolam tu sis..nampak enjoy uols terjun pool yer

ikiqzana said...

sekali sekala harus kita cuti kt hotel dkt2 jer.. jimat masa.

seronok dpt stay kt pj hilton hotel.