Wednesday, July 7, 2010

... meeting dating dating tailoring ...

Syukur alhamdulillah dah leh dok kat kerusi opis ku ini....Penatnya terasa! Harini ada kerja luar negara skit. Pepagi kul 8 dah tertonggok kat lounge hotel my big boss. Ada discussion kat situ.. Eckeli dalam sebulan dua nie i byk kuar opis. Gi jejak kasih cari big boss kat mana utk settlekan hal2 opis. Sebulan dua nie big boss byk kuar so i sebagai kuli terhormat haruslah gi cari dia kan.....

Meeting nie kat Premier Lounge hotel dia stay. Kelas ko...nak masuk pintu lounge tu, kena swipe kad bilik dulu kot. And exclusive, tak join dengan tetamu lelain ooooo No pics taken lah iye nanti kan big boss ingat i jakun, walopun sememangnya jakun :D Buffet spread dia pun nampak sedap...org lain dpt le merasa makan, me posa, merasa tengok je le *ihiks* and yg bestnya view dia. Lounge dia tu kat tingkat 30, so mmg cantik the view.... Kalo takde sesapa kat situ mau i snap sini sana situ ooooo :D

Neway, lepas meeting tu, me roger2 sis Elly. Sesaja nak jumpa since dah berada dekat kawasan tu kan. Bukan senang nak dpt jumpa dengan dia. 1st time jumpa. Walopun hati ku dagdigdug tapi sib baik dapat cover line ngehehehe and sib baik lah sis tu ada di kawasan tu walopun lum start keje lagik! Memang rezki i lah...

Sis Elly nie warm & friendly lah...i loike! Eh, sis, i rasa u dah lose weight quite a lot laaa...shud continue dgn poco2 tu...i nak join skali leh tak? Lenkali kita dating betul2 iye! Sayang seribu kali sayang tak dpt dok lelama.
Ini kuli mau bawa balik kirja laaa...itu suit big bos, i kena bawa balik bagi tailor laaaa....see kuli nie mcm2 errand kena buatkan walopun gaji ciput isk isk isk...So salam2, off i ciao....

Tapi seblum sampai opis, one more stop....dating dgn sis Ratna plak. Dating tepi jalan je, kalo tak caya, tengok pics tu tepi kete i je pun hehehehe. Salam2, peluk2, chit chat skit and zasssss. Singgah tailor, antor suit big bos then barulah i terus balik opis. Sis, tadi tak sempat nak ckp, u look gorjes lah sis.. cantik & anggun..... and thanks for the lovely gifts!
Sis nie buat susah2 je tau, walopun last minute roger2, sempat lagik bagi gift ...rezki rezki.... I suka sangat yg anggur tu...Tu FM tau...cute, tak sabar nak balik rumah gantung kat fridge i :D Beg tu pasti jadik rebutan anak2 tapi rasanya ibu mereka akan mengeluarkan kuasa veto nye utk claim bag tu hehehehehe....
Baru half day tapi dah rasa keletihan dengan aktiviti : meeting dating dating tailoring i :D But syukur it was a fruitful day...dapat settle semua list to do i :D

12 comments:

lily lotus said...

sambil selam minum air ni..good2..hihi

ratna said...

hik hik sis..gojes mendenya. dari gambar nampak lengan baju saya renyuk2. sis, beg tu boleh jadi beg mekap.

atty's said...

sama lah sis..aty pun baru naik keroje..banyak keje kat luar..

☆ lieya latif ☆ said...

wah syok tu sis....dok opis jek bosan gak...dpt keluar walau pun kene jejak bos pun kire ok ar ...boleh cuci2 mate heehehehehe....

semppat jumpe geng blogger lain yeak....dpt adiah tu yg syok tu sis....

IdaShah said...

wahhh sempat berdating dgn elly
dah lama ai tak buat aktiviti berdating dgn bloggers

Cik Wanie said...

amboi best kan dpt berjumpa,
dgn wanie bila lagi mau mengedate,
hihihihihi...

rindu nak jumpa,
dah lama x jumpa nie,
huk huk huk

Dee said...

bestnya dpt jumpa sis ratna..FM tu pun cute..

eLLy said...

Sis, lose cikit je .. (malu ai)
thanks for the gift.. nanti kita pln dating betul2 ye ;)

rasp said...

lily,
: la tak leh minum air la sis, i posa ngehehehe

ratna,
: eh eh i plak yg tak prasan pasal renyuk tu hehehehe...thx ek for the gift..

atty,
: kita seropa ek sis...

lieya,
: skali skala kuar mmg best...tapi kalo selang sehari, bosan gak ooo
tapi tu laaa best dpt jumpa geng blogger :D

idashah,
: kita bila lah nak jumpa kan :D

cik wanie,
: kita lum sampai seru kot hahahahaha

dee,
: mmg best dpt jumpa dorang :D cute kan fm tu...

elly,
: at least loose gak sis, me elek..maintain chomel je hehehehe...wokez..nanti kita plan dating betul2 ya :D

e_ja said...

sis, nape u punya blog x update dlm blog list i ye? selalu tetinggal entry..ingat u x update lagi..uwaaa..:((..

mummysyafie said...

elly ni romantik kalau jumpa. cakap mmg soft spoken nyer orang. ni berenang sambil minum air bertong² ni

GreenJade said...

wahh 3 dlm 1 sis...ni blk sure terus flattered kans hehehehe