Tuesday, July 6, 2010

... lari dari rumah ...

Uwaaaaaaaaaaa....i merajuk...nak lari dari rumah uwaaaaaaaaa.... Ehhhhh tak tak tak, mana ada....


hehehehe no lah, ni my kezen ngantor bag khazanah nye. Dalam beg tu ada baju2 kids for sale dari UK tapi yg sadis nye baju2 tu yg stok last2 nye huhuhuhu....Not much choices dah pun iye....Stock baru probly end of July or early August gitu....


Korang kalo berminat nak tengok business my kezen nie gi lah terjah blog nya. Yang itu dia buat dengan her fwen or her ofismate..tak sure lah...Lepas nie jv dgn i plak kot and i nak buka business online...Korang support gak i leh tak hehehehehe....nanti lah, lum settle tul2 lagik nie... Probly end of this month leh start lah kot...

Eh
tapi korang jangan ckp kat dia korang kenal i tau hahahahaha Ekceli family i sorang pun tak tau i ada blog except for SH & kids lah of coz kan. Tapi ini kezen sudah bau2 durian yang i ada blog tapi kalo leh i takmo lah dia tau...malu aiiii hehehehe

K. lah neway, have fun browsing thru her blog and kalo ada yg berkenan silalah order :D

* ya ampon, kebzan melanda, nak update blog tak sempat, nak draf tak sempat, nak balas komen tak sempat & nak blogwalking pun tak sempat...nanti kelapangan i janji i gi terjah umah uols ya....

15 comments:

Dee said...

sis..nti kalo dh ada blog online..bgtau ye..leh jenguk2..n beli kalo ada yg terbekenan..

zarin said...

wahhh...after this dah ada bisnes online pulak..laaagilah bz ye!

ratna said...

okay..akan diterjah blgo kazen sis tu..

Diarihatiku1976 said...

suspend jer..ahhakss

POSH76 said...

sis bessnyer...me mesti support janji service baek punyer hehe

Sharinginfoz said...

jangan lari dok diam2

☆ lieya latif ☆ said...

wah sis pun nak berjinak2 join bisnes online yeak....doa kami yg terbaik tuk sis...semoga maju jaya bisnes sis nanti.....

IdaShah said...

bagus berblog sambil tambah duit

~ Lady ell ~ said...

u dpt free ke sis...?

~ Lady ell ~ said...

eh2 rasanya dh komen n3 ni pg tadi..asal takde ekk.

ell tanya sis dpt free ker..?

eLLy said...

Ooo okey okey.. sy akan simpan rahsia anda ..

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

sis,ade stok baru panggil i tau...:)

atty's said...

ingat betui2 sis nak lari dari umah ..hehehhee .

.s.o.f.i.a. said...

dah jenguk blog kazen u tu.... dan sangat terpengaruh... naseb bek masih tadak anak..... he he.... (laki pun tadak laie)

GreenJade said...

wahh melangkah ke satu tapak lg sis..jgn lupe roger kwn2 bile dh start nnti on9 biz yek :)