Friday, July 30, 2010

... ikutkan nafsu ...

Nie i nak stori kat uols pasal alkisah cabutan bertuah nie....

Pagi semalam i settlekan pasal list peserta-peserta.... dah print, double check bagai, potong2, lipat2 and masukkan dalam bekas nie lah untuk bawa balik for SH tu cabut kan
...

So bawa balik, letak atas meja, cakap lah kat SH tu lah the 'lucky draw' bowl with all the names and i stori lah pasal i nak buat penambahan 3 consolation prizes tu bagaikan ..... Then i plan nak gi mandi dulu, settlekan Sapphire jap then baru lah nak ask him to cabut and me take pics of the whole 'event'....

Lepas i dah mandi, kuar bilik, SH cakap dia dah cabut 3 names untuk lucky draw winners and 3 names untuk consolation prizes tu .... Lahaiiiiiii.... naper laaaa tak tunggu i nak amik pics... Katanya dia dah tak sabar tengok the bowl tu and nak tau sapa winner...TEMPTATION!!!! aduuuuhhhhh.... Tak adil plak i rasakan kalo i re-do it all over again kan huhuhuhu...so maintain je lah gitu.... no extra pics laaaa for the whole event!

Ni lah yang dikatakan ikutkan napsu, musnah entri ku muahahahahahaha.....

HAVE A WONDERFUL WIKEZZZ UOLS and jangan ikutkan nafsu sangat :D

13 comments:

ch@ said...

kenapa? akak nak jampi² dulu eh? haha.

tiefazatie said...

laa...hihi..maknanye xde la pic masa cabutan ye kak..=)

Dee said...

laling u tak sabar eh..dia lak excited..huhuhu..

rasp said...

cha,
: a'ah jampi2kan utk cha menang hehehehehe

tiefazati,
: tu laaa sis...nak amik gambar apa...sepoil :D

dee,
: tu laa, dia yg over tau!

☆ lieya latif ☆ said...

cik abe sis plak yg excited yeak heheehe...

auwww...comel tol bekas nak cabot undi tu sis....

honeylanz said...

balang siap ber reben gitu

Hezesuze said...

wah weols lak xsabo2 tunggu result nie....huhu

ikiqzana said...

excited hubby sis.. meriah.

.s.o.f.i.a. said...

patut la sofia tak terpilih...... ha ha...... wajar buat skali laie nie!!!! tapi dalam bowl tu buh nama sofia ja.... he he....

POSH76 said...

cantek la deko balang tu...tngk ur SH pun get excited hehe

Eri-chan said...

huhu SH sumbang hadiah sekali tak...tak sabar2 ye buka penerima hadiah..hehe

eLLy said...

Saya tak join coz saya rasa saya dah banyak dapat from sis, bagi peluang kat orang lain

ratna said...

sis.. weekend bebaru ni saya asyik nangis jer sbb frust tak menang.. ha ha ha.. nanti buat lagi yer..