Friday, July 16, 2010

... entri rojak ...

Tadi pagi ada perhimpunan haram kakitangan ofis i...See dah ada staff2 yg turun me leh dok settle kan skit keje2 sblum turun hehehehe.
Well, let's leave stori perhimpunan haram takat tu je lah....All i'm gonna say is tat, pengumuman telah dibuat but penerimaan staf very the hambar je...so...full stop..takmo komen lelebih. Fullstop!...

Naik balik opis, kita hoye2 kan diri sendiri dengan kengkawan lagi bagus kan hehehehe...Tak leh nak hoye sesangat kerja melambak dok tunggu...See my table, can see ke the table hehehehe...Tu kerja yg dikeluarkan dari bilik big boss i semalam at kul 9+ malam.
Yes, i balik very the late last nite. Berbuka posa kat opis je, minum milo o je tau huhuhu...kul 10 lebih baru sampai umah, main & layan kids kejap before their bedtime. Then settle keje2 rumah, tak sempat ngadap pc dah lepas tu... ~ eh dah melalut crite ku...jom ke pangkal jalan semula...~

So, lepas perhimpunan singgah bilik one of my geng bas skolah Birthday dia semalam, tapi disebabkan semalam ada Board Meeting plus very the ke-bz-an...baru tadi i dapat bagi hadiah kat dia....And her sis pun baru hantorkan her 'birthday cake' cantikkan...
Tu pulut kuning, tergelak w'ouls bila baca ayat "M.Teh dah tua tau" ngehehehehe walhal she is still young & vogue gitu. Ayat menyakat le tu :D Neway, lunch tadi dah slamat masuk pewut memasing ini pulut kuning.... sodap tu. Makacih iye Miss 1 for sharing the puluts...

Well, sebenornya me a lil' bit tired today...So, entri today pun, adalah ntah apa2 nya stori kan, entri rojak gitu...Above all, i bersyukur sangat that today's Friday dah...nak rest wiken nie...Have a great wiken ya uols and take care
!

8 comments:

IMAN'S UMI said...

Ala siannya...dh lewat bru smpi umah, kejap jela ye main dgn kids...siannya...(simpati)

honeylanz said...

sob..sob... mlm td naik dr gym..kids dah tido gak...huhuhuhu

Eri-chan said...

best gak besday mkn pulut kuning..dulu pulut kuning time wat akikah anak jek selalu org buat..heehehe

mummysyafie said...

sis..pulut tu menyelerakan..ingatkan saya sorang yang main duduk opis sampai malam. rupanya kiter senasib yer sis

rasp said...

iman's umi,
: cian kan cian kan huhuhuhu :D

honeylanz,
: rasa cian kat dorang kan tak dpt luang masa dgn kita ....

eri-chan,
: skarang nie pulut kuning dah byk gantikan kek kan..

mummysyafie,
: iye la sis, kita senasib la sis...

Sharinginfoz said...

birthday pulut kuning wow....lama tak makan benda alah ni

eLLy said...

pulut kuning ... ish terlior lagik ..

maya amir said...

saya pun skang slalu sampai lewat umah..sian anak2.. huhu