Thursday, July 15, 2010

... di sebalik setiap kejadian ...

Lunch semalam i diajak kuar dengan geng seopis i....Sebenornya, I nie susah skit nak dapat gi dating2 lunch hour. Bukan tak nak, but because of my work laaa....

Gi makan kat The Lodge...restoran kat opis i gak laaa...Lama tak dapat gi dating2 dengan dorang nie....What else can a person ask for bila dapat gud food, wonderful fwenz and lunch dibelanja hehehehehe...Syukur alhamdulillah!
See dapat birthday cake lagik...yg ada mini dino tu, one of the bosses bagi....yang kecik plain tu, SR nye Durian Cheese cake yg i dah jatuh cinta rasa pertama, tu memula kengkonon nak beli sendiri, end up dibelanja gak dek opismate...rezki rezki....syukur alhamdulillah! Wahai Cik Teep yg dengan jayanya membelanja w'ouls nie, tq ya...smoga murah rezki u gak....

Ada hikmah gak kan tertinggal hp tu, dapat makan dengan tenang :D Ni lah yang dikatakan, disebalik setiap kejadian tu, ada hikmahnya...

13 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu sis, setiap yg belaku ade hikmahnye...tgk mcm sis, murah rezeki, dpt kek sr lagi.....org belanje lak tuh...syukur2....

sis, kek yg first tu mashmellow yogurt kan....mmg sodap yg tu...peberet lieya tuh sis!~

POSH76 said...

bessnyer sis diraikan oleh kengkawan....comeila kek tu...hehe

GreenJade said...

wahh cun nye betday cake..wahh murah rejki sis dpt mkn sedap2 free lagik hehehe :)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

happy belated besday sis..

wah seronoknya sis diraikan opismate.. mesti happykan...kek dinoco tu cam tak tergamak jer nak makan sebab comel sangat

Ain said...

kalau gi sr, ain suka kek choc indulgence....

nyum...nyum...nyummm....

lagi syokkkk kalau ada yang belanja kan.....

rasp said...

lieya,
: oooo tu paberet lieya ek...
kek SR mmg sedap kan sis, tak kisah le jenis apa, semua yummy...

posh,
: bertuah rasa diri dpt kengkawan satu kepala nie....

greenjade,
: bila dibelanja terasa lagik sedap plak hehehehe

cik mimi,
: tu aaaaa, mmg sayang je nak makan kan bila cute miut gini...

ain,
: oooo tu pun paberet i :D

ch@ said...

dino tu boleh dimakan ke? comel la dino tuuu...

Kniedaz said...

wah..comel je kek ada dino tu...durian cheesecake? hehe..xberani rasa sebab tak ske durian

Sharinginfoz said...

makan tanpa gangguan kan

rATu kEBaYA said...

comelnye dino tu sis rasp.. rasa sayang nak telan... ops.. tapi boleh makan ke?

e_ja said...

sedaaapnya kek2 tu sis..cheese cake tu..i looikee..tp yg perisa durian tu belum prnh rasa lagi..huhu..

Dee said...

bilalah dpt belanja u ni sis..bz memanjang..nti i gi umah u ye..

mummysyafie said...

durian cheese tu nor tak rasa lagi..tapi harus rasa gat esok. ingat nak try one slice dulu..

dino kat atas kek tu nampak comel.