Monday, July 26, 2010

... Contest Mata Menawan ...

Salam di pagi isnin....

Bismillahirahmaanirahim....Me jarang2 masuk contest bergambar...tapi disebabkan di tag oleh Sis Idashah yang juga merupakan referral i untuk contest yang dianjurkan oleh Sis Fatin ..haruslah i terai gak nie hehehehe

Contest mata menawan. Gambar yg dipertaruhkan .... jeng jeng jeng....
Cam zorro dak *ihiks* ater dah kata contest mata kan, so i cover lah hidung, mulut i :D Sungguh tak menawan pics nie tapi apakan daya, love me as i am muahahahaha...

Ni nak tag kengkawan bloggers yang i rasa wajib join contest nie atas sebab2 nie :

1. Sis Atty - coz seriously i love her eyes....original brown mata hitamnya :D tak yah nak pakai contact lens bagai....

2. Sis Ratna - coz i love the way she wears her celak ..... cantik, tertarik da boom gitu!

3. Sis Posh - she suka posing2 and oso gorjes so no hal kot join ini contest...

4. Sis Mummysyafie - dari mata turun ke hati, she has a beautiful heart which shines tru her beautiful eyes....

5. Sis Lieya - bilangkali i masuk blog u sis, pasti terpaut kat jelingan mata u yg kat sidebar tu...kira cam sesuai sangatlah dengan contest nie....

Uish kalo nak list nie, ramai lagi nie TAPI cukuplah lah kot i listkan nie je uols....If tak keberatan, i hope korang buat lah ya contest nie....

Jom cepat2 join Contest Mata Menawan coz tarikh tutup dia adalah 31 Julai 2010....

15 comments:

ratna said...

aiyo sis.. teringin gak nak masuk.. tp saya rasa org lain lagi hebat..

Sharinginfoz said...

wow macam2 contest kan

Dee said...

good luck sis..

atty's said...

salam sis..fuh..lawa sis mata u..kalo i..dah pilih u as winner..

nanti kalo aty free..dpt snap mata menawan..ati buek ..

Hezesuze said...

perghhh cantik mata n picta u tu..luve it...

ermm dulu mata weols cantik gak tp sejak dah pakai spek nie jd sepet sikit...hahahaha

rasp said...

ratna,
: ala sis...join laaaa u got lovely eyes maaa...

sharinginfoz,
: tu la kan....

dee,
: tq tq tq

atty,
: aiseyman, rugi u tak jadi judge ngehehehehe...thx ek sis...

hezesuze,
: *blush* malu i hehehehe...
ala mata i pun pewai sebenarnya tu...sbb pakai specs and tak cukup tidor :D

POSH76 said...

Alahai sis terharu taw....tapi mata I cepet tp tingin gak nak terai ni hehe

Tq sis...but u mmg have a beautiful eyes...hehe

.s.o.f.i.a. said...

sist, ur eyebrow cantik sangat2.... sumpah tak tipu!!!

mummysyafie said...

hahaha...hiihihihi...gelak guling² ni sis. camne nak amik pic mata nor yang sepet ni. alololo...

tgh cari idea tuk amik pic mata je..ehmm.nanti kalau dah dapat pic part mata tu jangan gelak taw

nway...gudluck sis..

mrsharis said...

segan nk join kontes ni sbb mata kita sepet sikit..tk menawan..heheh

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

phewitt....mmg bisa tertawan ler sis ngan mata u tu....

gud luck sis

☆ lieya latif ☆ said...

amboi...kontes mate2 pun ade...cayo laaaa....kreatif tul yg buat kontes nie....

lieya pun suke mate sis....puh kiri pun kanan harap2 menang...amin!!~

eLLy said...

fuyooo .. ala2 ayat ayat cinta gitu ;p

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

boleh menang la sis!bila pandang lama-lama...aishhhhh

ikiqzana said...

gud luck 4 u sis..