Wednesday, July 14, 2010

... careless ...

Someday some people can be soooooooo careless...

Someday is TODAY ...

Some people is, yours truly, ME, MYSELF & I ...

Careless coz TERTINGGAL BOTH MY HPs at home huhuhuhu.....

Rasa cam tak complete je tapi bagus gak .... takde hotline for one day :D peaceful......

HAVE A PEACEFUL DAY UOLS......

18 comments:

ch@ said...

hooo, dah sampai office baru perasan takpe, tapi kalo still at home, baru sampai car park harus naik balik gi amek.

ratna said...

aduiiii..kalau saya patah kaki dahhh.. bukan semua nombor kita ingat kan..

IMAN'S UMI said...

Hahaha...sy prnh t'tinggl...susah gak tp sape sgt la nk call cri sy melainkn bos je, jd sy pn email kt bos ckp hphone t'tinggal...bagus gak xde la dia cri sy

atty's said...

betui kalo tertinggal hp ni mcm ade ssuatu je..yg tak lengkap..

e_ja said...

alamak sis..betullah kan..klau henfon yg tertinggal mcm rasa x pakai kain dalam jer kan sis..hahahaha..

IdaShah said...

separuh jiwa ku mati tanpa hp huhuhu

Dee said...

ayok..smpi tinggal dua2..i gerenti jap lg lunch u balik amik..tol x? hahaha..

rATu kEBaYA said...

erm.. selalu tinggal kat rumah.. tapi selalu jugak en. hubby kene hantarkan.. hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu sis...kalo henset tetinggal mmg tak senang duduk...rase tak lengkap jek hidup....kalo dekat harus caluuu balik amik henset kan heheheeh

mummysyafie said...

kalau nor, patah balik rumah amik hp. tapi sebab rumah n opis dekat so boleh la kan.

ikiqzana said...

sis.. klu i la.. separuh jiwaku pergi..hihihi

~ Lady ell ~ said...

pulak dah...

nuraarin-life said...

kalau sy tertinggal hp, kalau dekat sanggup patah balik, kalau lambat waktu lunch mesti g ambil...

eLLy said...

ish ish ish camno tu .. mesti mcm hilang tangan sebelah ..

Eri-chan said...

oh penah dah brp kali kita kena kes mcm ni. time lunch cabut amik, tu pun kalau rasa2 tak bestla..if tak blk kang tgkla baper byk miscall dgn sms

Eri-chan said...

oh penah dah brp kali kita kena kes mcm ni. time lunch cabut amik, tu pun kalau rasa2 tak bestla..if tak blk kang tgkla baper byk miscall dgn sms

GreenJade said...

uikhh mmg x best..mcm putus talian hayat gitu hehehe

rasp said...

cha,
: kalo lah kat umah, mmg i naik balik amik...

ratna,
: a'ah mmg aaa sis...mmg terasa patah kaki tangan jari bagai hehehe

iman's umi,
: oooo i risaukan official hp je..mmg ramai tepon tru hp..tapi sampai2 opis je, terus tepon boss bagitau :D

atty,
: kan sis kannnnn....

eja,
: tau tak pa hahahahaha

idashah,
: tu lah kan sis...cam dah satu keperluan dah hp tu...

dee,
: tu aaa...dua2 skali ishhhh...tapi sis, i tak balik laaa...biorle skali skala tertinggal :D

aishah,
: sib baik ada en hubby yg baik hati ek....

lieya,
: a'ah kalo dekat mmg lah i balik amik...tapi nie jauh aaaa...redha je le...

mummysyafie,
: tu yang untung opis dekat dgn umah kannnn...

ikiqzana,
: mmg terasa gak aaa sis hehehehe tapi I Will Survive, I Will Survive hahahaha

ell,
: tu la pasal....

nuraarin,
: slalu i akan buat gak, tapi semalam, tahap kemalasan nak gi amik lunch hour dah menerjah..so redha je lah sis...

elly,
: tu laaa...memang i terasa u :D

eri-chan,
: semalam balik, mak aiiiii byk plak miss call & sms...keje hotline kat umah la plak hehehe

greenjade,
: a'ah laaa...terputus seharian oooo :D