Saturday, July 3, 2010

... Award dari Sis Eja ...

Dah lama tak tempek award. Ada dua tiga award my fwenz bagi tapi ya ampon tidak tertempek...lepas ni, insyaAllah akan ku cuba sedaya upaya gi amik kat umah uols iye......

Neway, nie latest award i dapat. Siap frame tu! Tapi ini award cam besor bebenor penganugerahannya...Cam tak sesuai plak dengan hamba yg kerdil tapi sebenornya giant ini...ayat poyos je kan hahahaha...

Thanx iye sis Eja sebab sudi share dengan i award nie...
Biasalah, bila dpt award haruslah ada syarat2nye kan :-

1. Anda mestilah memuji si pemberi award.

Cik Puan Eja nie is a very creative, intelligent & talented lady. W'ouls dah pernah jumpa tapi bila mau jumpa lagi ek sis. Dia nie memang peramah, mudah mesra gitu tau. Lemah lembut tak yah crite lah kan...and from her blog, i have a strooooong feeling dia nie a very loving & caring mother & wife! ~ puji ikhlas nie, bukan sbb dpt award tau :D


2. Bagi award ni pada 10 blog yang lain.

Semuanya yang i kenal layak amik coz bila i ada kelapangan wajib i gi jengah blog uols...kiranya memang blog uols nie memanggil2 i lah kan...so kiranya blog uols adalah terbaeeeekkkkkk :)

3. Beritahu mereka yg mendapat award.

Ala, tak payah gi bagitau le, korang baca sini, mau amik, sila lah iye...

4. Bagaimana anda digelar blog yg best dan great?

Itu i tak tau la kan...kena pi interview Cik Puan Eja lah kan...Pemberi award lah yg ada list kriteria yg diperlukan kannnn...I, penerima award, sekadar do the best and menerima je ~ muahahahaha leh kan jawab gini...

Again thx sis Eja for sharing this award...and uols, meh le amik sesama...sharing is caring maaaa :D

4 comments:

Sharinginfoz said...

wow dapat award ya

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wow...meriah ngan award ler sis...

~ Lady ell ~ said...

utk kita jugak ker..:)

e_ja said...

sis, yeaaayy!! dh jumpa entry u ni..nape i x perasan ye entry u ni sis?? huhu..

btw, malunya u puji i melambung2 nih..i ni kan ke biasa2 jer..ku hanya insan biasa..eceh!! hehe..yer la bila dpt jumpa2 lagi kan sis..