Tuesday, July 13, 2010

... Award Bestest ...

Wuhuuuuu i dapat award nie lagik. Haritu dapat dari Sis Eja dah buat entri dah pun, ni diberi penghormatan utk share skali lagik award nie. Kali ni dari Sis Mummysyafie and Sis Ct Elly. Makacih bebanyak ya uols, dah frame dah pun......
Biasalah, bila dpt award haruslah ada syarat2nye kan :-

1. Anda mestilah memuji si pemberi award.

Meh sini i memuji secara ikhlas.... tak yah bagi award pun to me uols are memang truly wonderful, beautiful people :D

Sis Mummysyafie. Dah pernah jumpa dengan dia sekali. Seorang loving & concern mother of 2 boys. Dia nie cekal, tegas & tabah orangnya. Tak kedekut ilmu and seorang yang ikhlas berkawan.

Sis Ct Elly. Pun pernah jumpa sekali bebaru nie. A very loving wife and aunt! Seorang kawan yang sincere with her friendship, friendly, messsrraaa, helpful, funny and cheerful.


2. Bagi award ni pada 10 blog yang lain.

Korang semua datang amik tau....Semua kat blog list i tu deserve coz bila masa mengizinkan, mmg i gi terjah blog uols...blog uols adalah Bestest...

3. Beritahu mereka yg mendapat award.

Sendirik baca kat sini ek.....

4. Bagaimana anda digelar blog yg best dan great?

I, penerima award, sekadar do the best and menerima je award nie ~ muahahahaha leh kan jawab gini...Nak tau jawapan why, kenalah tanya pemberi-pemberi awards nie ya :D

Again thx sis Mummysyafie and Sis Ct Elly for sharing this award...and uols, meh le amik ...sharing is caring maaaa :D

10 comments:

Sharinginfoz said...

tahniah dapat award lagi......

Jom Tengok Citer Zoo

e_ja said...

u ada buat n3 pasal award ni dh ye sis?? alaa, mesti i x perasan ni..huhu..*kechewa..huhu..

rasp said...

sharinginfoz,
: thax...

eja,
: dah le sis...huhuhu cedehnya u tak prasan ;)

☆ lieya latif ☆ said...

jgn memainkan sis...ade blog pun leh dpt award...ingat artis2 jek leh dpt award heheheeheh.....

tahniah sis!~

e_ja said...

sis,

i dh jumpa n3 award tuh..tak kechewa dah..hehehe..*malu..ahahaha..;p

Nur said...

salam rasp..
nak ambik tapi segan
yalah.. blog aku tidak le sehebat blog lain.. (blushing)

tapi bak kata org tua
org memberi kita terima
jadi aku terima nikahnya... huhuhuhu (kidding)

thanks sweety..

rasp said...

lieya,
: tu laa terasa cam artis gitu hahahahaha...thx...sis takmo amik ke?

eja,
: wokez, cancel tak jadi majuk hehehehe

nur,
: bak kata i lah sis..
semua blog kat list i adalah hebat tauuuuuuuuu....
sila lah amik!!!
sah sah sah :D
amik tau....

mummysyafie said...

thanks sis..sob..sob..tetetiba feeling lebih taw

ikiqzana said...

best dpt award.. tahniah sis.

GreenJade said...

alerr malu nye nk amek award..rase cam nk amek repot card jek...(smbil totop idong hik2)