Wednesday, June 16, 2010

... terpaksa buang ...

Alahai sayangnya tapi nak buat camne, terpaksa buang gak le...memang dah azab sangat dah...
See, dah terkuar2 kulitnya...Nampak cam baru je kan tapi sebenarnya boots lama nie, dah almost 2 tahun usia dia. Memang dah puas gak le i pakai boot nie. Tapak nampak baru kan sebab boots nie hanya disarungkan kat ofis, tak pakai jenjalan keluar pun. Ofis kan berkarpet kan, tu yang tapak looks new. Hanya disebabkan for the past few months i tak pakai leh jadik gini...

Ni pun sebab tetiba semalam tingat nak sarungkan...amik pakai, tak sampai sejam i notis kulit dia terkuar2 gini....huhuhuhu sedih oooo... terpaksa gak berpisah dengan boots kesayangan ku ini....I suka pakai boots nie kenakan dengan jubah or pants...

Tapi, yang patah kan tumbuh, yang hilangkan berganti hehehehehe. Pengantinya? ntah le bila nak beli tapi one day akan ku beli gak sepasang boots....

18 comments:

SyaNa said...

saya pn suke boots sis
ade 1 kaler itam.rindu lama tak pakai

atty's said...

LEPAS NI KENA BELI SATU YG BARU SIS..

Sharinginfoz said...

dah sampai masanya, banyak berbakti kan

ratna said...

tak per.. lepas ni rembat beli satu yg baru... tp tumit dia mmg cantik la..

rATu kEBaYA said...

beli baru ye sis.. lama jugak boots tu berkhidmat kat sis ye..

honeylanz said...

syg kan nak buang kasut nih...x sama dgn dpt yg baru pun ;)

lily lotus said...

phewit :)...mesti rugged u pakai. mmg cantik pakai dgn jubahkan

ct_nurmarlissaa said...

jgn sedihh2 lagikk....jommm shopping...huhuhuhuhu

Dee said...

pergh..rajin pakai boots ye..kelas..mesti vogue..beli baru 1 sis..

Si Pemburu Bintang said...

mmm nampaknya 'terpaksalah' beli baru hehehehe

Cik Wanie said...

jom shopping boots joms,
hahahahaha:)

rasp said...

syana,
: sabar dear, nanti dah bersalin leh bergaya balik :)

atty,
: tu la kan...

sharinginfo,
: tu laa, dah tamat riwayatnya...

ratna,
: lepas nie tu ntah le bila sis hehehehe

aishah,
: mmg lama hayat boots tu...

honeylanz,
: betul betul betul...

lily,
: dgn jubah mmg sesuai kannnn...

ct,
: shopping???? i loike :D

dee,
: xde vogue tang mana pun sis hehehehe

sipemburu,
: tu lah...'terpaksa' sungguh kan hehehehehe

cik wanie,
: u bayarkan k sis hahahahaha

Blushwax said...

Perfect excuse to get a new pair sis!!

momguess said...

makesure dpt kan pganti yg lagi cun sis

@xiM said...

mintak hadiah besday nanti..hahaha

rasp said...

blushwax,
: hehehehe ya betul!

momguess,
: betul2 kena gi survey2 dulu lah kalo gitu :D

axim,
: minta kat u boleh hahahahaha...

sWeEtDaRLinG said...

sis....!!!
i pun ada sepasang boot gini, sejibik tp colour beige... pun menggelupas gitu akibat i tak pakai lama... tp kan tp... i rugi ler sbb jarang pakai boot ni... dulu2 pakai wat cucuk langit jer...muahahahaha

GreenJade said...

hehe signal nk mntak pengganti tuh sis..ihiks