Friday, June 11, 2010

... syioknya cuti ...

Best tul dok umah, sronot dapat layan kids. Walopun penat tapi worth every second of it. How i envy those SAHM, bertuah tul dorang kan...

Tengoklah keletah my kids nie...See Agate @ Angah menyakat adiknya Sapphire, dia berbasikal kecil si Sapphire. Sib baik tak ranap basikal tu :D

Hahahahaha nak tergelak i tengok pe'el dorang nie...Tapi si Sapphire pun suka gak tu...dia pun leh join gelak2 tengok pe'el kakak dia, siap tolong tolak kan lagik hehehehe. Riuh rendah rumah i bila cuti2 sekolah nie. Kalo hari2 sekolah lain, memasing bz dgn homework, study bagai kan so tak lah kecoh sangat....

Nie plak part of hasil rembatan semalam.
So, leh katakan part of persiapan raya dah settle. Yes, i mmg start shopping awal untuk raya...Bajet maaaa...anak 4 org, lum masuk parents lagik kan...memang WAJIB start awal laaa...kalo skali harung shopping nanges wei....hehehehehe...

Syioknya cuti.............

7 comments:

lily lotus said...

sis, tetiba i pun rasa nak shopping utk rayalah..hihi

ratna said...

persiapan raya saya satu hapah pun tak buat lagi..

POSH76 said...

telatah budak2 mmg kiutkan....bessnyer sis soping sakan...kalu soping sekaligus mesti terasa..hehe

kimmy said...

ahahaha...comel tol pic naik beskal tu..:D

eLLy said...

Syokk nye cutii .. saya pun tengoh bercuti nie *Wink wink*


persiapan raya pun belum buat :(

a-as said...

cutenya ur kids..bahagia kan!
yeay! dah shopping raya..betul tu kalau shopping sekali memang terasa cubitannya..Good steps shop skit2 dan buat awal2..

sonotnya cuti!

atty's said...

beshnya cuti sis dpt abiskan masa sama anak2..