Tuesday, June 1, 2010

... summary trip ...

Disebabkan kemalasan melanda...me try to buat summary je lah pasal trip ke kelantan tu ek...lagi pun memang pics tak banyak pun kan....

Slalu breakfast, gi beli food kat sini, Pasar Kubang Pasu...kuih muih, laksam, nasi kerabu plus solok (yg cili sumbat tu) plus nasi tumpang...tapi i amik pics nasi tumpang & nasi kerabu je hehehehehe...kuih muih, laksam uols sendiri imagine lah iye...
Ni plak masa w'ouls gi ke ermmmm if tak silap i lah nama pantai nie, Pantai Cahaya Bulan... Kat sini w'ouls rileks2, tengok org main kite plus layan perut w'ouls minum air kelapa & makan satar & celup2 (nama nie i bagi sendiri tau) pics satar tak sempat amik tapi food mmg sodap...
Time nie plak gi shopping kat Pengkalan Kubor...Sini kalo pandai tawar menawar, memang berbaloi2 laaa.... ada toto, periuk belanga, toys, baju, pendek kata macam2 ada....
Ni plak gi ke Pasar Siti Khadijah......mmg syioklah shopping sini...kain batik ada, keropok2 pun ada....Kedai yg w'ouls beli keropok nie direkomen oleh one of our fwenzzz so w'ouls terjah je ke kedai tu... Sebenarnya, our trip nie mmg best...w'ouls ada gi ke Wakaf Che Yeh, it's like a pasar malam laa...macam2 ada kat situ baju2, kasut2 bundle, tudung2 dll tapi i tak amik pics pun .... Pasal restoranplak next entry lah kot...summary gak ek...tapi rasanya memang tak byk pics pun....

Me nak gi amik mood rajin nie jap *ihiks* Till then have a great day.....

12 comments:

honeylanz said...

Has kalu pg KB..mesti makan nasik sup..sedappp..x jumpa la kt tmpt lain ;)

atty's said...

bila lah aty nak sampai kelate..

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

seronoknya mesti banyak memborong nih

☆ lieya latif ☆ said...

wah...best..best...

dah le mkn kat sane sodap2....merase nasi kerabu pior hah....satar pun byk kan..senang nak cari.....

Dee said...

u gi kelate sis? oh..kelate mmg best..shopping2 n makan2..

lily lotus said...

sis..u kecek kelate tak kat sana..hehe

ct_nurmarlissaa said...

ermm..besh...tui...nak gii gakk laa..bilaa nyekkk...huhuhuhuhu

ikiqzana said...

x pernah lagi g sana sis.. menarik dan murah kan brg kt situ.

mummysyafie said...

penuh satu keta tak sis??

eLLy said...

agak agak ade toto lebih tak yg nak di jual .. hiksss ;p

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

kat KB memang btl2 ley tawar menawar...

tapi plg tak puas hati sebab sis tak turun trengganu!!!

AQisH said...

laaa..gi KB rupenye u yer sis..best kan..kat sana mmg heaven menyoping dan aktiviti makan2..

psstt..my cik abe org KB ler ;)