Friday, June 25, 2010

... sinful food ...

Skarang nie mood utk makan2 i dah kelaut. Ntah apa2 kan nak makan pun nak kena ada mood :) I rasa sebab sebenar-benarnya is the because i dah lama bebenor keje kat opis nie so most of the food kat area2 nie i dah merasa....

In fact, kalo nak gi lunch pun kkdg tu dah leh terbayang2 gerai2, van2 food and restoran2 apa yang ada disekitar opis nie...Memang cam confius nak makan apa. Walaupun today is friday, bertambah banyak gerai pilihan tapi ntah lah....mood cuti lagi kuat kot nghehehe...

So today i makan jambu aje...AJE????? i beli 4 potong oooo ini jambu ... kenyang lah tu nanti...Diet? nehi nehi...lum sampai seru lagi...

Tetapi rezki ku murah plus harinie pun dah gaji *hoye* tetiba ada plak yang berbaik hati nak mengemukkan lagi i nie....see walla...Secret Recipe tu :D

Bila i rasa, makkkkkk aiiiiiii, terus jatuh chenta! Jatuh chenta rasa pertama gitu tau. Itu kek kan namanya durian cheese...patutlah bila buka kotak dah harum semerbak bau durian nye tu.... Memang sedap laaaaa....rasa tak cukup je sepotong kek...ello fwen, next time blanja, 2 potong k hehehehehe ini sudah melampau kan...tq tq tq cik put ...next time leh le blanja ahkak mu lagi iye...

This is a very tasteful
sinful food babeh! Memang sedap aaa...1st time me merasa ini durian cheese...pada yg tak gemar durian...lupakan aja lah iye promotion ini :D

Kira today i nie makan healthy food lah kan, dua2 menu i adalah buah semata kahkahkahkahkah...

Take care, safe trip, sesapa nak jumpa i perasan famos amos gitukan hahaha silalah roger2 i or i akan roger2 uols ku sedar siapa diriku and enjoy ur wiken... Penang here i comeeeeee.

Smoooches & hugs...

11 comments:

SyaNa said...

sis mmg kalo da lama kt opis ni tak tau nk mkn ape kan
sye pn gitu
kkdg mcm malas nk turun, tp kenang kan takot lapar gigih gak la masuk kedai mana2 yg tak ramai

sedap la jambu tu.kek tu sye tak suke cheese, so tak jejeh air liur :-)

e_ja said...

sis, alaaas sedappnya cheese cake..u dh buat i meleleh ni sis..mujur kat segamat talde secret recipe..hik!

e_ja said...
This comment has been removed by the author.
Dee said...

sis..kalo u pegi pasar kt batu feringgi tu..u roger i ok..

kenyang ke jambu n kek je tu..hehehe..

Nur said...

alamak.. aku memang tak blh jumpa cheese cake. durian cheese blm cuba lg..

yummy.. kena cari gak esok.. =)

Mrs.Sheikh said...

amboi..sedapnya cake tuhh..
sini takde plak SR tuu..:(

maya amir said...

nmpk sedap durian cheese tu.. mmg sedap ye? kene try laa gini gaya..betul tu, durian pun buah kan? tak salah kan..kekekeke

kimmy said...

ouchh..klu psl kek secret recipe, tak tahu nak ckp kek mana yg tak sedap.semua boleh buat hisap sudu lps tu..hahaha

Mama Azlina said...

mmm...sedapnya...kalori...kalori...hahahha...go go away kalori...

mummysyafie said...

tak mual ke..?? nak rasa la

GreenJade said...

rejki ari jemaat tuh..i dh 3x tibai doyan cis cake nih mementang opis kat2 sekret recepi tuh ihiks.mmg shedap kan sis.

**ngah tggu sis rasp offer nk belanje nih jek hahaha!!**