Friday, June 4, 2010

... proper lunch ...

Rasa cam lama bebenor i nie tak dpt makan a proper lunch :D cian kan kat i hehehehe. Bukan pasang niat nak diet pun ntah bila la i nak insaf tapi disebabkan workload nowadays yang membuatkan i ter-skip lunch gitu. So bila lapar jez blasah, fruits or biscuits je.

Tapi lunch semalam, one of my fwen nak pegi ke Weld. Tetiba lak i leh terkenangkan Portugis food dia. Apalagi, minta ditapaukan lah...
Ini dia foodnye..yummylicious...habis ko i makan nasi & lauk tu, pari plus sotong masak cam asam pedas style gitu. Bila skali skala dpt makan proper lunch gini, mmg terasa sunnnnnggguuuhhh lazat :) Syukur alhamdulillah...

8 comments:

sisdee said...

burp..alhamdulillah..hehehehhe

best ek..tak pnah makan portugis food :)

tp nmpk sedap..rasa lagi sedap kan :D

Cik Wanie said...

pepagi dah tgk gambar mknan nie,
i likessssss....

buat perut wanie berbunyi-bunyi mintak diisi,
hiihihihi

ct_nurmarlissaa said...

ermm...best tull..asam pedass..favv i tueee...

atty's said...

salam sis..masuk2 je..tgk food yang sgt sedap..huhuhh..laparnya ..

Dee said...

sis..i kalo gi midvalley mmg suka portugese grill ni..sedap..

wah..u lg bz dr dulu ye..sian u..

momguess said...

ohhhh
i sangat suka portugis fod ni
lagi2 bendi tu
fuhhhhh
sedap nya

lily lotus said...

sedapnya dapat kunyah bendi tu :D

rasp said...

sisdee,
: yes, rasa sodap banget :)

cik wanie,
: sila lah isi perut tu tau .... hehehehe

ct,
: oooo my fav. too....

atty,
: salam....pepagi sesaja bagi feel kat perut tu hehehehehe

dee,
: masyaAllah sis, now mmg bz....asyik balik lewat je....

momguess,
: sedap kan food dorang....

lily,
: u pun suka bendi ke sis?