Monday, June 28, 2010

... letih ...

pics credit to sir google

Jom exercise, wah....Pepagi Isnin dah ajak uols berexercise ek... Sebenor benornya, i nie keletihan baru balik dari penang semalam. So today, rasa badan keletihan je. Nak start keje pun, mood letih je hehehehehe...

Nothing much to stori pun, nanti2 lah iye...nak pi cari mood segar skit.... Ni kalo dapat urut or gi spa wahhhhhhhh best nya.... K lah, kalo rajin nanti i stori lah iye, kalo idak, esok2 je lah iye *ihiks*...till then... u guys take care ya....

Slamat bekerja and have a beautiful day....

16 comments:

sisdee said...

g le cari kacip fatimah orang kampung..minum insyaallah FRESH badan hahahah promo le pulak hahahah

e_ja said...

welkam back sis..ada byk beli jeruk tak sis?? hehehe..

rATu kEBaYA said...

samelah kita sis.. penat jugak ni.. xtvt mmg pack saturday & sunday ni..

POSH76 said...

yeye po PG....kasik update cepat taw sis hehe...tak sabo dah ni

sWeEtDaRLinG said...

takpe sis.. kalau bos takde leh rileks2 skit... hehehehe

mummysyafie said...

sis..pepagi isnin ni nak bersenam mmg la tak bleh. pastuh flu la semakin teruk..

IdaShah said...

klu letih minum pati ikan haruan confirm segar

zarin said...

tkpe rileks dulu :D
kejer tu buat pelan pelan ye!

Sharinginfoz said...

ni letih tahap gaban le ni kan

@xiM said...

sampai ati mai penang tak habaq noo..kalau tak leh pi makan pasembuq kat padang kota..heheeee

lily lotus said...

huarghhh! sama denganlah kita sis..i baru balik dari johor semalam

~ Lady ell ~ said...

letih ya..tk pe,rehat cukup2...

Eyriqazz said...

dah lama tak pi gym...asyik hangat2 tahi ayam je...huk3...

eLLy said...

Rajin you balik Penang kan..
anyway selamat merehat rehat kan diri dulu.. pas nie update cite penang ye ;)

Izan said...

betul... arini isnin ari yang sungguh meletihkan. huhuhuhuh

ikiqzana said...

biasa la sis.. i pon baru balik dari team building weekend aritu.. nk dtg keje ari isnin mmg trsngt la malas..