Monday, June 7, 2010

... hari tuaku ...

Salam ceria di pagi isnin.....so how's your wiken? best tak? still enjoying ur cuti2 ke? or still kat kampung? Mine was ok. Tak ke mana2, dok umah, tidor, masak, makan, mengemas, layan tv, bla bla bla hehehehe...tapi rasa cam dapat gaklah rileks skit :) Ni entri lite2 je dulu ek....

Aritu masa i ke blog Sis Atty & Sis Dee kan, ada dorang soh try buat nie ...

I pun try ler, sesaja suka2 nak image muka ku di hari tuaku now dok prasan muda je Cam scary movie plak i tengok my pic, cam ghupa lelaki pun ada kan, conpius jap hahahahaha ....
Uols kalo nak try pun leh, klik kat sini ... have fun and have a lovely monday...

15 comments:

Dee said...

eh sis..masih nmpk maintainlah..cun2

sis..dr kuala gandah nk ke kuantan it takes about 2 hours..jauh gak sis..kalo u nak dekat leh menginap di temerloh..1/2 hour dh smpi temerloh..

☆ lieya latif ☆ said...

fuh sis!! tetap cantik jelita tau.....lieya dah buat gak,jenuh cari pic yg cun, konon2 nak hasil yg cun laaaa ahahahaaha...ngelat kan!

~ Lady ell ~ said...

sis,ell dh buat gak lps masuk blog dee aritu..tp kan,semua hasil yg ell tengok muka mcm org tua yg dr keturunan mat salleh ekk.mula2 tengok dee aritu,wah...mcm muka omputihlh walopun dh tua..sekarang ni u pulak sis...cuba tengok tul2.ell nyer muka malas ah nk tunjuk..malu jer...:D

*ayu the sun* said...

mana lak macam lelaki..
u macam mana pun ttp cun la..
jeles..
ayu x nak buat.. takoootttt!!!!
huhuhuhu

Sharinginfoz said...

macam2 kan....

atty's said...

hehehehehuhuuh..tetap jelita..ar sis..nasib idung nya sama je.
aty leh termancunglah ..

POSH76 said...

takper kalu dah cun tu...sudah tua pun akan menten cun jugak hehe

lily lotus said...

eh macam 'nenek mat salleh'..still vogue lah sis

Cik Wanie said...

still maintain cantik ok;)
i likessss...

try gak buat,
tapi YA ALLAH,
buruk bebenorssssss;)
x mo publish kat blog:P:P:P

mummysyafie said...

eh..still nampak cantik sis.

ct_nurmarlissaa said...

huhuhuu..interesting...

eLLy said...

nak cuba .. tapi taku nak tengok keputusan nye ;p

rasp said...

dee,
: ooo kira jauh gak le ek kuala gandah nie...ermmm...ingatkan nak balik hari je, tapi sure letih nye travel...

lieya,
: hehehehe i plak takde gambar depan2 so terpaksa amik gambar terus time tu & try hehehehe...

ell,
: oh dah try ek...ala tunjuk le...tak semestinya tu betul....i ekceli rasa scary movie tgk gambar i tu tau...

ayu,
: gitu mu kata cun hehehehehe...
buat malu i je tau *blush*

sharinginfo,
: hehehe tu lah kan...

atty,
: i tgk cam pelik je muka i sis..

posh,
: i leh imagine u mesti cun...

lily,
: kahkahkahkah...buat lawak je u nie sis...

cik wanie,
: ala suka2 je tu...bukannya betul pun kan...

mummysyafie,
: eeee mana ada cantik sis...pelik ada le :D

ct,
: check it out laaa...

elly,
: sesaja suka2 je maaa....

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

still cun lagi la sis!hehehe...

GreenJade said...

wahhh nenet yg menten gojes lg ayu gitu hiks3