Wednesday, June 2, 2010

... hadiah dari Sis Nuraarin ...

Salam pagi Rabu uolllsss.... Hari nie sungguh ceria hidupku *ihiks* Tetiap hari dah memang ceria pun kan, tapi today extra skit...coz i dapat hadiah muahahahaha

Dari Sis Nuraarin nie. Menang lucky draw dia....tq tq tq sis...suka banget i....
See i dapat slipper tomei tau, motif butterfly plak tu, paberet i, 2 pasang lagi *wink* tu adalah floating candles ya.... Bukan takat tu je, dapat lagik key chain yg chomel lote tau. I leh feeling nyanyi lagu....kau kunci cintaku dalam hatimu gitu hehehehehe...Memang berbaloi2 i join contest nie...bestnya :D

Sis Nuraarin makacih ek for the lovely gifts...sowi tak dapat reply sms, my hp problem ntah apa2...lum antar gi repair...tak leh nak buat calls & antor sms...mesti kuar "not enough memory. delete some data" dah format memory card tapi still tak leh....sowi ek sis....

7 comments:

ct_nurmarlissaa said...

aduyaiii...sisi..cam ...hp i laaa....

rATu kEBaYA said...

sis rasp comeilah slipper tu..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sweetnye sis.....murah rezeki sis....

nuraarin-life said...

Finally u terima juga, I pos dari minggu lepas lupa friday wesak day...

Happy that u like it...

lily lotus said...

eh kompemlah u senyum memanjang ekk sis.

Dee said...

sis..cantiklah hadiah2 dia tu..congrats ye..

rasp said...

ct,
: uwaaaa kita sropa ghupanya...cian kat kita kannnnn

aishah,
: comelkannnnnn....

lieya,
: aminnnnnnnnnnn....

nuraarin,
: laaaa iye ke....syukur dah trima...thx ya sis...mmg i loike!

lily,
: ehhhhh camne u tau, skodeng kat ner nie hehehehehe

dee,
: cantik kannn....thx sis!