Friday, June 11, 2010

... great wiken ...

Tak menyempat2 i nie kan...See kengkonon nak godek2 tukar background yg dioffer dek blogspot nie kat umah malam nie...tapi lunch hour tadi nie, dah settle ... Tuan blog dah dok start prepare utk raya, alang2 tu, tukar je skali deco blog nie kan...tak yah nak tunggu raya2 dah nghehehehe...

Tak sabar nak tunggu esok...Nak jumpa my darling Aqua...orang lain dok coti2, dia dok ada kat Perlis utk chess MSSM dia, esok baru balik. Nak buat camne, dah minat kan....

Neway, have a great weekend uols...enjoy your holiday and have fun fun fun....

3 comments:

Sharinginfoz said...

have a good weekend

kimmy said...

purple gitu..lawa..:)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha....me pun dah "tertukar" background blog sis....