Friday, June 18, 2010

... fower ...

Salam di pagi jumaat....Amacam semua, sihat ke? Hari nie last day le i enjoy datang opis sebab jalan clear, next week mula lah jam bagai sbb dah start skolah kan...

Cuti sekolah atau tak, Sapphire tetap dihantar ke rumah babysitter. Unless kalo i cuti lah kan. Tapi for the next 10 days or so, my babysitter cuti, ada hal. So, now my bonda lah jaga. Yes, semalam bonda sampai ke kl. Tapi today dia tidor rumah my aunt, my bonda nye sis. Hopefully, next week dia tidor le kat my house. Tapi tu la, kesian gak kalo she sleep kat my house, takde sesapa kat rumah.. Semuanya school or keje, petang baru jumpa w'ouls. If kat umah my aunt, at least ada gak sister dia nak bersembang2 kan. Up to her lah. I no hal. Neway, today Sapphire di hantar ke sana lah. Sapphire very hepi gak ke sana coz ada Rizq, her bff tu kan...

Neway, see what she wanna give my bonda, her Tuk....
Flower oooo, fresh from the pokok hehehehe... dia nampak the 'fower' terus cakap "nak fower, nak give kat Tuk." I cakap petik 1 je, tak nak gak petik the whole bunch. Adehhhh....Tapi suka lah si Tuk tu pun bila cucunye berikan dia tis flower *ihiks* Kalo i pun, mesti i suka.....

10 comments:

ratna said...

alahai sweetnya kamu ni sapphire..

POSH76 said...

pandai dia amik ati mummy dia yer....so sweet hehe

atty's said...

alor ..bagusnya sapphire.pandai dah amik ati org tua.

Dee said...

so sweet...mesti tuk dia muka berseri-seri dpt munge..

Cik Wanie said...

hihihi,
bijak sungguh anak akk,
amik hati tuk dier yer...

yes,
minggu dpn comfirm dah start jalan jammed kan,
kat sini plak lengang sbb dah abis cuti,
hihihi:)

bila dah abis cuti,
br best nak g holiday:)

rATu kEBaYA said...

pandainye nak bagi flower kat tuk dia.. sweet je

ct_nurmarlissaa said...

so sweet laaa si saphire..niee...nomeii sungguh

rasp said...

ratna,
: tu time sweetnya, time sournya plak???? hehehehe

posh,
: amik hati tuknya sebenarnya tu sis *ihiks*

atty,
: bukan dia phm sgt maksud tu sis...sebenarnya, gatal tangan kot nak petik bunga tu hehehehe

dee,
: a'ah...menyengih je tuk dia hehehe

wanie,
: tul tu...bila dah abis cuti, baru syiok skit jenjalan...

aishah,
: rasanya niat dihati dia lebih ke nak petik bunga tu hehehe

ct,
: nomei & cheeky tau....

@xiM said...

suh dia sebut mungeee...mesti cute.hehheeee

GreenJade said...

pandai amek ati Tuk..sure lebar seyuman Tuk dpt munge santek..sis ni munge jarum ker?santek lah