Friday, June 25, 2010

... esok cuti ...

Salam di pagi jumaat yg sejuk, mendung dan yg membuatkan diriku malas nak ke opis ngehehehehe... syioknya kalo leh cuti2, lepak2 bawah selimut, layan mata nie kan ...

Aish keje keje keje...tapi syukur sesungguhnya coz dah jumaat pun. Esok dah cuti kan. InsyaAllah tiada aral melintang esok me balik kampung jap...Ahad balik2 ke kl. SH ada keje hari sabtu tu kat penang...so me amik peluang lah menjengah kampung halaman, walaupun bonda ku skarang berada di kl tapi leh gak gi jumpa my sis, aunties & uncles kan....

Semalam, i had biskut cream crackers cicah dengan kopi for lunch...lunch pun dah 3 lebih dah pun. Bukan sebab keje yg menimbun tapi sebab dah tak tau nak makan apa hehehehe..so pekena biskut pun layan gak.....
K, lah....slamat bekerja uols....takmo malas2 ye, esok kita cuti ramai2 ..... take care...

13 comments:

a-as said...

have a safe journey!

eh biskut cicah kopi memang syiokkk sis..
oppp nampak itu jam...hikssss

selamat...

SyaNa said...

sis lunch tu jek???
konyang ke?

selamat pulang ke kampung ye.hati2 dijalan raya :-)

SyaNa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
e_ja said...

sis, selamat berhujung ming di kg halaman yer..enjoy ur holiday sis..:-)

miss nina said...

ada dorian tak?
yumm yumm :)

Moralle said...

salam dahlinggggggg.........aduh lama tak berkunjung....ermm my favourite, coffee cecah with biscuit, hv an enjoyable wkends ya :)

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

lunch yg sihat...samalah kita sis..dah muak yg kat sini2 ....huhuhu

zarin said...

semalam i dinner makan biskut cicah milo je hihi tgh tk berselera nak makan...btw, enjoy your weekend

kojah said...

happy holiday kak...muah2

lily lotus said...

u naik utara..i turun selatan..hehe..selamat pergi dan pulang yer

Dee said...

have a safe journey sis!!

rasp said...

a-as,
: oooppsss..ternampak ek itu jam *ihiks* thx sis!

syana,
: leh kenyang lah sis...tapi kalo utk u of coz tak leh, baby pun nak makan sama maaa *ihiks*

eja,
: thx sis...rindu tul nak balik kampung...

miss nina,
: harus di cari tu...

moralle,
: hello darling...mmg long time no hear laaa...miss u! u too have a gud wiken!

ajee,
: kan kan kan...

zarin,
: looks like kalo tak lalu makan, kita opt utk biscuit je kan...

kojah,
: hepi holiday darling...smoooches!

lily,
: utara selatan ek hehehehe...u too have a safe journey!

dee,
: thx dearie!

mummysyafie said...

skrang ni tgh minum teh sambil cecah biskut jacobs..layan gak.