Friday, June 18, 2010

... bubbles ...

Budak2 memang suka main bubbles kan... Kkdg org dewasa pun syiok gak melayan hehehehe... Cam Sapphire nie, mmg dia sronok kalo dapat main bubble. So bebaru nie, w'ouls ke Cash Converter. Pusing2, belek tu, belek nie, telek tu, telek nie...ternampak bubbles nie... Rege pun ok, RM3.50 je and toxic free ...
Apalagi, rembat je sebungkus. Dalam tu ada 10 ketul2 benda tu, kecil je pun, lebih kurang sebesar syiling 50 sen. Buat letak dalam party pack pun ok gak kan. Bawa balik umah, buka je satu dulu, tiup2 bubbles ... best. Bubbles dia tak mudah meletop laaa...tahan lama. See i siap leh pegang tu...Tapi tu i bawa ke opis...Bukan nak main2 kat ofis tau, i nak bagi kat my fwen 2 ketul, tetiba dia dia buka satu and try tiup skali, lepas gian katanya hehehehe..

I still ada balance 4 ketul... Pagi tadi, i bekalkan soh Sapphire bawa main dengan Riqz...Masa call bonda tadi nie, dorang tengah syiok dok main bubbles...hehehehe mesti sronoks le tu :D

K lah, have a great wiken ya uols....ada yang nak balik kampung ke? Or ada yg baru nak start holiday...Neway, take care tau...Slamat prepare untuk berbuka skolah nie nanti....Till then....


12 comments:

Dee said...

my kids siap suruh beli yg cam pistol tu..tekan n terus je kuar..xyah tiup2..demand betol..hehehe..

Sharinginfoz said...

memang suka tengok budak2 main bubbles.

nuraarin-life said...

saya suka tiup buih, masa kecil tu main yg dalam tiup (sekarang xder dah)

@xiM said...

happy weekend to you!!

@xiM said...

happy weekend to you!!

~~ciklinn~~ said...

hahahha mmg.. bukan anak2 jer suka.. mak2 pun suka.. tapii linn leh jadi tarzan kalu anak2 main dalam umah.. germmm sgt2..habiss licin lantai

POSH76 said...

Ini bukan takat budak2 sayer pun suker gak sis hehe

maya amir said...

i suke gak bubbless... suke suke suke.. mcm freedom bile tiup bubbles...heheheh

Mommy Lily said...

sis, kalau beli bubbles utk lily jenuh mengemop satu rumah sebab air sabun tumpah sana sini. tu yg malas tu. sapphire enjoy main bubbles ye

sisdee said...

my kids pun suke beli tp my hubby tak bape galakkan sebab selalu tumpah huhuhu..

tp best gile main kan heheheh i pun over kdg2

Cik Wanie said...

jgn kata budak kecik,
wanie yg besar nie pun suka main bubbles tau,
hahahaha:)
(x malu kan)

happy weekend akk
(biarpun hari nie dah ari Senin)

☆ lieya latif ☆ said...

lieya kalo beli bubbles ni, kasi can mia mija main kat luar umah jek...klao main kat dlm siap le lieya sakit pinggang sebab nak kene mengemop pas main heheheheh