Wednesday, June 23, 2010

... berpegangan tangan di taman klcc ...

Tajuk bukan main je kan tapi sebenarnya nie crite si Sapphire nie ha dgn bff dia, kira sepupu dia lah tu, si Rizq. Minggu nie Sapphire with Bonda i stay kat umah my aunt. So dapatlah Sapphire bermain puas-puas dengan Rizq.

K, nie pics taken hari Isnin petang. Hari tu my kezen cuti so dia bawak dia dua-dua orang nie gi main kat playground KLCC. See dorang berpegangan tangan tu :D Takde gaduh2nya dorang nie...BFF lah katakan...
See time makan pun leh share2 food, takde rebut-rebut. Sure bila dewasa nanti, dorang tengok pics nie mesti rasa malu & kelakar pun iye kan hehehehehe...Sapphire tu berambut pendek, baru potong rambut dia over the wiken...dia kan tak leh rambut panjang, nanti ruam tengkok dia tu...

Tapi yang sedihnya, end of this month, parents Rizq akan berpindah, so susahlah skit dorang nak jumpa2 & bermain. We are gonna miss you guys dearly...hehehehe macamlah nak pindah overseas kan padahal takpun... jez a few hundred kilometers away je :D

Suka tul i tengok pics both of them nie. Makes me smile......

16 comments:

a-as said...

best friend forever...so adorable la sis nengok dorang ni :)

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sweetnye sis...susah nak cari yg leh geng cam ni...selalu budak2 ni manjang jek gaduh..paling koman rebut mainan....tapi tgk dieorg ni kamcing jek......suke lak lieya tgk!

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

i pon rase nanti they all dah besar sure malu2..hehehe....
tapi i rasa,nanti rizq sure protect sapphire mcm adik sendiri kan...so cute!

IdaShah said...

teman tp mesra hehehe...

SyaNa said...

ala nomey nye
nnt da besar mmg merah la muke tgk gambar ni

mrsharis said...

alololo..lomentiknyer :)

@xiM said...

harap berkekalan sampai besar yer kak..

*ayu the sun* said...

super cute!!!
gambar yang lalu ikut belakang tu sangat sweeettt..
;)

Nur said...

salam rasp

lama benar x jenguk.. blog kau ni tak letak nama.. fot je ada.. itu yang compius..

anyways, realy lovely kids.. love both of them.. so cuties... =)

thanks singgah ke rumah... dtg lagi ya... xoxo

Dee said...

nti bila dh besar..agak2 malu x sapphire tgk gambar2 ni..

sweet sgt kan sis moment ni..

lily lotus said...

jauh gak tu nak pindah. takpe dekat dihati..hehe

e_ja said...

alulululu..comelnyer sapphire..hurmm kecik2 bff mana tau dh besar berkapel2 pulak..hehehe..;-)

Sharinginfoz said...

kena pi ni klcc

mummysyafie said...

wah..comel nye. siap pimpin tangan lagi tue.

nuraarin-life said...

kecil2 dah romantik..hehehe

ratna said...

silap2 sapphire koyak2 gambar ni bila tgk dah besar nanti.. hik hik.. malunya pasal..