Friday, May 21, 2010

... wuhoooo ...

WUHOOOOO sempat gak i, uols...sempat apa tau...sempat redeem voucher parkson RM30 tu... lunch hour tadi, decide to jengah parkson BB jap...

I bought a pair of shoes for myself, topup ongkos skit. OK lah kan...then nak balik singgah Watson...eyeliner i yang kaler brown dah nak abis, setelah almost 2 years i pakai, lamakan ... Lepas nie mata i SIMPLY jelita cam SITI laaaaa *wink wink*....

OK gak pencil eyeliner dia nie, soft je, i amik yg sizzling brown...ada 3 tone brown lain, tapi terpikat dengan yang nie....and ada satu lipstick dia cam menarik hatiku, tapi no no no...lipstick i dah byk, tak leh beli dah...pejam mata terus bayar RM18.90 untuk nie then cepat2 kuar Watson hehehehehe

Break record shopping oooo i hari nie, dalam masa 45 minutes i settlekan shopping i...tu termasuk waktu i berjalan dari ofis ke monorail, ke BB, ke parkson, ke watson & kembali ke opis...cam robot je rasa tadi nie :D

K lah, the weekends here....Have a great weekend ya! Dah ada planning ke? I mula2 tu ada, tapi ntah leh gi ke tak, coz tetiba je nie my SH kena outstation hurmmm.....Neway, enjoy the moments ya....take care!

* pics credit to mr google



Hugs & Smooocchhessss

10 comments:

Sharinginfoz said...

bagus sempat juga redeem voucher kan

SyaNa said...

nak tgk kasot baru sis

honeylanz said...

betul² ada time kita kn pejam mata kt item yg x perlu dibeli..hehhee... selalu terbabas...pejam dah..tp tnmpk gak..hahahahah . hv a great weekend too..

~~ciklinn~~ said...

kasutt baru...best best best..

alahi linn tak sempat lagi nak beli simply siti nie.... harus comel mcm dia kan kalu pakai.. hahah

Kancilbiru said...

wah cepat betul...untung2 tu kejap jer dapat 2 barang dah...

Dee said...

i leh bygkan sis mcm kita gi shopping perfume kt ampang park..siap mkn lagi..sempat je kan..hihihi..

Izan said...

happy weekend....

sis, baru perasan la ur new template. cantik sgt2. especially header tu. huhuhuhu.. nak jugak header cantik cenggitu. =)

Shopaholic Mama said...

well done Sis for the record-breaking shopping! practice makes perfect..

rasp said...

sharinginfoz,
: syukur sempat kan :D

syana,
: ala...kasut biasa2 je sis...

honeylanz,
: a'ah...slalunya terbabas gak tapi skali skala berjaya ....

ciklin,
: kan best kalo leh comel cam dia :D

niza,
: hehehehe sempat rembat 2 gak kan :D

dee,
: hehehehehe...tapi tu cam slow & steady gak sis...ni macam laju choo choo train...

izan,
: hehehehhe header simple2 je sis...

lily lotus said...

sis, kalau dah pakai eye pencil tunjuk ekk...