Sunday, May 16, 2010

... toy'r'us sale ...

Kepada sesapa yg ada membership toy'r'us, gi lah terjah.. Rasanya kalo uols takde member card pun leh pegi kot, coz i prasan ada beberapa orang dok isi borang membership kat situ, sebelum dorang masuk shopping.. Masa time bayar memang dorang akan minta card uols tu, untuk membolehkan uols dapat diskaun tu....
Memang berbaloi2 .... tapi panas yang amat uols....Iyelah, tempatnya kat gudang...takde lah air cond bagaikan...memang berpeluh2 le uols nanti...Bawa lah towel kecil & air sejuk. My stori, isnin lah ek, cable hp tertinggal kat opis. Tapi ni nak inform kat uols pasal sale nie, nak tunggu isnin kang melepas. At least hari nie uols leh pegi terjah lagik kan....

By the way, masa nak gi tu w'ouls tersesat. Walopun ada GPS, still sesat tau...Me nak mengarah jalan tak lah pandai sangat...tapi semalam w'ouls lalu depan Sunway Pyramid, menghala ke depan skit, stick to the left then nampak signboard ke Jalan 13, w'ouls masuk....Then uols cari lah iye hehehehe...Semalam w'ous dah masuk sampai ke Subang Jaya USJ13 bagai tau isk isk isk...setengah jam gak lah sesat sana sini, tapi berkat kesabaran nak menabur duit, leh plak ternampak dari jauh Gudang Hamodal tu :D, rezki anak2 lah kan......

Ok lah, selamat bershopping :D

3 comments:

Sharinginfoz said...

thanks for sharing... macam bagus juga.. hmmmm nak pi ke tak... tengah fikir ni... so far tak ada plan lagi hari ni....

Segmen Kenali Blogger

☆ lieya latif ☆ said...

woa!! lieya tak tau pun ade sale ni sis...thanks for info sis!!

Dee said...

new header sis..cantik..alahai..bab sales kt gudang2 bila panas2 ni mmg malaslah..lgpun poket tgh kempis..hahaha..