Sunday, May 9, 2010

... today ....

Kepada semua ibu-ibu/ibu-ibu to be/yg dah pasang niat menjadik seorang ibu, selamat menyambut hari ibu...have a wonderful day ya...

Buat bonda & bonda mertua ku juga, maaf dipohon atas setiap kepayahan dan keperitan yg ditempohi utk membesarkan kan i & SH. Ku sanjung setiap saat yang bonda-bonda lalui untuk membesarkan kami....we love you soooo much....

Oh! Ya! Kalo hari nie uols tak tau nak buat apa...leh le gi terjah program nie...


macam-macam ada....

Tarikh : Ahad, 9 Mei 2010 (Hari Ibu youuuuu)

Masa : 2 - 6 petang

Tempat : Wisma Bling Lustre, TanMing Boulevard, Tmn Meranti Jaya, Puchong

Yuran : PERCUMA!!!!

Map ke situ.....




Have a fun fun sunny day!!!!

5 comments:

Sharinginfoz said...

memang betul ibu banyak berjasa pada kita, hargailah apa yang telah dikorbankan.... anyway kalau tak ada aral melintang nak pi kat superkids family day

UnGu VioLet said...

Slmt Hari Ibu dr mar juga... Moga doa kita akan sentiasa mengiringi mereka... InSya Allah...

ikiqzana said...

selamat hari ibu sis.. semoga gembira dan sejahtera selalu... amin.

sori sis aritu mintak alamat posh.. bz.. pastu terlupa.. sori bnyk2 yer.

rasp said...

sharinginfoz,
: i pun gi, tapi tu lah kan, pegi lewat, plus tak kenal u...so susah lah nak bertegur...

mar,
: thx sis...moga2 lah sis kan...

zana,
: aminnnn, thx dearie...no hal lah dear...dah settle dah pun *ihiks*

POSH76 said...

Happy mothers day to ur mum & MIL.....moga ceria selalu...hehe