Tuesday, May 25, 2010

... tak sabar ...

Tetiba terasa tak sabar nak raya :D Posa pun belum dah citer nak raya kan...isk isk isk....Bukan apa, semalam i was going tru gambar2 dalam folder i, then tengok gambar anak2 buah i nie...

See...gambar 'geng Sapphire'
*ihiks*

1~Sapphire, 2~ariff (anak my abg), 3~kyra(anak my abgcik), 4~ulfah(anak my sister), 5~adelle(anak my sister/kezen)

Gambar atas masa tu, Sapphire berumur 1 tahun yg lain2 tu semua berumur bulan2 je...yes, kiranya Sapphire paling tua lah, Ketua Geng gitu hahahahaha Gambar yang kat bawah tu, Sapphire berumur 2 tahun yang lain2 tu dah berumur setahun gitu...

Baby yang no 5 tu, is anak my kezen yg lebih kepada cam my adik coz kezen i nie, masa dia dilahirkan and after my aunt habis je pantang, my aunt minta tolong bonda i jagakan sampai lah my sis nie nak masuk form 1. So, dia memanglah close dengan w'ouls cam adik beradik...Now dia berada di kota London....insyaAllah kalo tiada aral melintang, tahun nie dia balik for good le kat Malaysia nie...stop!! melalut sampai ke london plak hehehehe...

Bila kenduri kendara kekadang tak semua yang dapat kumpul. Time raya memang confirm semua dapat jumpa nak nak tahun nie turn balik ke kampung my bonda, so, insyaAllah dapat lah jumpa semua orang...plus hoping my sis yg kat london tu pun dah balik semula time tu ke sini with a new addition to the family...leh le update skali lagik gambar2 dorang nie...gambar geng Sapphire :D


Best kan bila berkumpul dengan famili...macam2 stori timbul, macam2 ragam anak2 buah yang nak dilayan, macam2 food akan dihidang hehehehe....i love my family!!!!

19 comments:

sisdee said...

oh i sangat suke kumpul ramai2...wlupun penat tp sgt bes sbb dpt share mcm2 citer..makan..makan n makan hehehheheh..syoknya!!!!

POSH76 said...

sumernyer comei2 belaka...nanti bila membesar & sekolah pun sama...bessnyer hehe

☆ lieya latif ☆ said...

comel!!!!!!!!!!!! suke tgk pic babies tu sumeh...mmg kiut....heheheeheh

betul tu sis, time raye mmg sonok..sonok mkn berlemak2 ketupat lodeh sume, sambil tu borak2...mmg sonok...adoi....sis bukak citer raye terus tingat baju raye pun lom tempah lagi huhuhu

AQisH said...

wahh musti x sbr nak tgk geng2 sapphire bergambar lagikan..bila tgk perkembangan anak2 ni..rasa mcm cepat je diorg membesar..

Mrs.Sheikh said...

haha.. kak rasp.. gigih siap letak number lagi... :D

Sharinginfoz said...

alamak raya.. hmmmmm tempah baju awal2 kan.. suka tengok sapphire ngan kawan2...

Kaitan Jumlah Entry and Pelawat

e_ja said...

betul sis..best sgt klau dpt berkumpul ramai2 dgn adik bradik n sedara mara mcmni..budak2 pun seronok..mak bpk budak lagi sronok..heheh..ermm sebut pasal raya.. i blum tempah baju raya lah sis..alamak!!

lily lotus said...

gathering baby2 tu...eh u dah beli kain for raya?

Dee said...

cute2 je semua sis..hehehe..

UnGu VioLet said...

wah... beratus baby2 yer.. comeyyy sesangat....

sWeEtDaRLinG said...

sis, mati2 i ingatkan u tak sabar nak timang new baby.. tu laah akibatnya judge dulu sebelum baca...

haahahaha

mummysyafie said...

sis..comelnya semua. putih² melepak je. gerammm

IdaShah said...

ramai rakan sebaya sapphire
seronok membesar sama2

atty's said...

geram betui ..semua comey2 belaka..
tak sabar gak nak raya..

GreenJade said...

tampan2 & ayu2 belaka geng2 sapphire itew

dh besor2 nanti turn dorang lak buat gathering meja bulat ehehehe

eLLy said...

ohh sesungguhnye saya pun tak sabar nak raya ;p

ratna said...

ramainya geng sapphire.. seronok la sapphire kalau gitu.

Izan said...

comel2 belaka semuanya... =)

miss nina said...

hehehhe..macam geng wonderpets je
kiut2 je bersusun