Friday, May 14, 2010

... stok ...

Petang semalam, after ofis, i singgah ke supermarket MaxValu...kedai nie is under AEON Co. (M) Sdn Bhd, kiranya cam adik bongsu JJ la tu :D

Gi membeli tis baby bun. Baby bun nie kecik je, ater dah 'baby' kan haruslah kecik.... W'ous suka sangat bun nie...My MIL pun kkdg siap pesan sebungkus dua kalo w'ouls balik kampung. Apa yang sedap sangat ntah le. Rasa cam bun biasa je, tapi dah satu famili suka, beli je laaa... Dia ada yg berintikan kaya, red bean tapi w'ouls suka yang plain.

Alang2 menyeluk pekasam poket, biarlah kuar extra kan hehehehehe...tapi amik yg stok2 kenkonon save budget laaa nie...set promosi....1 set promosi Bliss yogurt nie and satu lagi set promosi aiskrim... Yang set Bliss tu ekceli assorted, 3 perisa berbeza, tapi i tanya kat sales girl tu, leh tak kalo i nak tukar amik semua sama perisa, dia cakap boleh...okey la...i tukar ke Manggo coz manggo nie disukai ramai :D yang aiskrim tu tak kisah sangat, ada 2 kotak, 1 mini cooper poppers and oso satu mini cornetto....

OK tu je stok tambahan nie bukan stok sebulan iye...nie stok tambahan weekly, for sure tak sempat bertahan seminggu nie....Tapi nak buat camne, peti ais kecil, stok pun tak leh bebyk kan.....

8 comments:

Kancilbiru said...

wow...best ni...kat tesco mesti ada jugak promo bliss tu..

Kancilbiru Turns 1, I love Nuffnang!

ct_nurmarlissaa said...

ermm..i just bought Twister tropicana..pun set promo cam bliss kat JJ ioi Mall....sis j Card valid tak kat outlet tueee

rasp said...

kancilbiru,
: try test cuba tengok lah sis *ihiks*

ct,
: a'ah twister pun tgh promo....sis kat situ JCard valid la...

Dee said...

i pun kalo beli bliss mesti beli mango..sedap..

rATu kEBaYA said...

sis klu kat rumah saya stock2 ni tahan 2 hari.. klu banyak pulak isi mau patah pintu freeze tu asik buka tutup.. huhuhu

Sharinginfoz said...

sedapnya roti, bak sini sebijik... opssss dua bijik pun tak apa...

Apa Anda Rasa Bila Tulis Blog?

lily lotus said...

stok camni takleh beli bebanyak sekalikan. kompem sekali harung habis gak. heh

rasp said...

dee,
: taste kita sropa...sedapkan...

aisha,
: i pun...weekend habis, stok pun habis hehehehe

sharinginfoz,
: baru nak bagi kat u sepeket hehehehe

lily,
: ya betulllllllllll....