Friday, May 7, 2010

... semalam & hari nie ...

Ni crite semalam & hari nie....Semalam kan i cakap i ke MPH, GE Mall. Beli buku nie utk opis dan atas permintaan my new big boss.

Visitors' Book aka Guest Book gitu. Boss baru, ragam haruslah lain plak kan. So now bila mana2 tetamu datang, minta dorang sign. My big boss kata tetamu mesti rasa cam besssttt gitu. Iye ke? ntah lah kan...layan kan je laaa...

Tu je yang i belikan semalam. Dah beli terus balik rumah..malas nak jenjalan walopun, kalo ikut nafsu tu nak je jenjalan kan hehehehehe...sib baik i dapat tempias nafsu tu *clap clap* Bravo!!

Ni plak, tengahari tadi. I ke pantry buat air, balik2 tengok eh...apa nie...ribut takde, angin takde, walopun kat luar tu mendung...tup tup dapat envelope atas nama i, buka, buka tengok..WALLA!!!
Nampakkan dari sapa...Thx ya Sis Nasaz. Terkezut i trima nie. Tq tq tq, smoga murah rezki u sis.

So, weekend nie uols buat apa? Kan 'Hari Ibu'....so ada plan ke? Me takde plan apa2 pun. Nak celebrate dgn MIL, dia ada hal lak..nak gi celebrate dgn bonda, my bonda dok gi melancong plak ke Acheh. So, jez stay kat rumah, PAKSA my kids to celebrate me lah kot hahahahahahahaha sungguh kejam ibu mereka :D

Neway, kepada ke semua ibu2/bakal ibu/yg dah pasang niat nak jadi ibu......

Take care ya uols....Have a lovely wiken.....

p/s : yeah yeah, PC kat umah dah ok!!!

9 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

happy mom's day sis..

ikiqzana said...

happy mother's day wat u jugak sis.

Dee said...

happy mother's day sis...

mummysyafie said...

happy mother's day sis...

kena paksa yer..hihihi..haruss tu..kena celebrate once a year. suruh anak² lak wat bekpes

kimmy said...

kimmy pun dh byk tahun x celebrate hari ibu dgn my mom.sbb jauh.calling2 je lah.then buat entri psl dia.

sob..sob..sob..(kononnya sedih ler ni,tp mmg hidung berair pun sbb flu..cett)

Sharinginfoz said...

weekend ni nak buat apa ya hmmm, apa2 pun have fun dengan keluarga kan...

Jangan Lupa Segmen Kenali Blogger

momguess said...

apy mothers day

eLLy said...

Hapy Mother day to you ..

tak kesah la celebrate camne pun asalkan Happpyyy ;p

POSH76 said...

kiutla frog tu hehe