Tuesday, May 4, 2010

... red lipstick ...

Bertambah-tambah koleksi lipstik i. Sebenarnya i dah pernah beli dolu kaler nie, tapi tangan nie gatal gak nak merembat lipstick kaler merah nie..

Tingin sebab nampak cam menarik je kan...see dorang leh carry off the red coloured lipstick, huhuhuhu sukanya i tengok....



Tapi bila i calit je terus hurmmmm....fail...tetap rasa cam "merah sangat lah mak ngah" gitu...

Rezki bonda i lah kot nak dapat lipstik nie..next question, nak ke dia pakai kaler merah2 nie hehehehehe....

14 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

SIS, sesekali melaram ngan lipstik merah lawa tau......kalo kene ngna kulit lagi laa cun .....he he heeh

*ayu the sun* said...

pakai kat atas je lah sis.. lepas tu kemam..
dapat la effect pinkish gitu..
ehheheeh

~ Lady ell ~ said...

pakai je sis..barulh seksi..
aawww!

zarin said...

merahnya mak ngah :D
i sungguh tk berani nk pakai red lipstick :D

honeylanz said...

merahny! rs mcm bibir jd kecil n mungil aja bila berlipstik merah ;)

sisdee said...

pakai malam le...malam tak pe pki merah2 nie :)

i ada gloss merah gle..tp i pakai campur2 ngan kaler yg tak bape terang..so dia jadi malap sikit..klu lipstic maybe bole pakai pastu tekap sikit kat tisu hilangkan MENYALA dia tu :)

SyaNa said...

huh mmg berani la sape pakai merah gini
sye tak bleh merah2 sgt
sedar diri kulit tak cantek
hahaa

Cik Wanie said...

amboi merahnya makngah,
hihihihihihi.....

i like:)

nanti jumpa wanie,
jgn lupa pakai tau:)
gtuekan....

psssttt,
miss u kak:)

Shopaholic Mama said...

sometimes a bright red colour lipstick can bring out the glow. but for me, I always try to mix with a lighter colour & blend it, so tak ter-outstanding sgt ler...

rasp said...

lieya,
: kalo kulit putih melepak, halus mulus mesti kena kan....

ayu,
: i dah lebih dari kemam sis...siap sapu buang skit2 coz i sebenarnya tak brapa suka kaler merah nie hehehehe

ell,
: kalo i pakai bukan seksi, seksa hahahaha

zarin,
: i pun tak brani & tak brapa suka tapi disebabkan tingin, beli gak..

honeylanz,
: iye ke sis...i plak rasa mesti bibir tu nampak cam besar & menyerlah...

sisdee,
: i jarang2 ada function belah malam sis...plus rasanya i tak leh nak carry color nie :)

syana,
: sebenarnya akak pun tak brani sis...gatal nak cuba gak hahaha

wanie,
: 'makngah' nie tak sedor diri hahahahaha...miss u too laling...

SHM,
: i will mix it too sis, coz i prefer the natural colored lipstick...

ratna said...

hik hik..merahnya mak ngah.. mmg skrg ni tgh trend pakai kaler merah menyala yer sis?

Nor Aishah said...

kak klu saya mmg tak sesuai pakai lips merah.. huhuhu.. kekadang teringin jugak nak pakai..

lily lotus said...

u dahlah putih. lagi terserlah merah tu. ok what..hehe

POSH76 said...

lawa la sis pakai coz u fair....dulu pun I suka tp la ni dah tak mo pulak sbb rasa semacam ajer...