Wednesday, May 5, 2010

... puas hatiku ...

Puas hatiku!!!! Amendanya yang puas hati tu kan.....

Jeng jeng jeng....


Bukan untuk i iye. As a belated birthday gift for a fwen :D Hope she likes it tooo..... Dia tak baca blog i & tak tau pun i ada blog, so tak yah le wish kat sini kan *ihiks*

Yes ekceli dalam opis i nie ada beberapa orang je yang tau i ada blog, 5 orang je kot...kalo ada yang lain tau, ntah le kan...then dlm my famili pun ada beberapa org je yang tau tapi dah angkat sumpah ~ idok le sampai angkat sumpah iye ~ utk buat2 tak tau... Tapi of coz lah SH tau.... Why i tak suka gembar gemburkan, i very low profile gitu. Blog hanya untuk suka suki i je... I blogging, bukan kerna nama gitu hahahahahaha... But, i am very happy & berpuas hati dengan keadaan low profile i nie....K lah i dah meraban ntah apa2 dah nie....

Have a nice day ya ouls.....

8 comments:

sisdee said...

yeah ku menulis bukan kerna nama hahahah cewah ternyanyi lak :p

lawanya bag itu .. untung ur friend..

mummysyafie said...

betul tu..saya menulis pun sebab nak luahkan rasa hati. nak bercerita.

beg tu untuk saya yer sis...hihihi...

☆ lieya latif ☆ said...

ececewah....menulis bukan kerna name gittew..sedap plak bait tu sis...

woa!! mmg cun beg tu...bertuah badan kawan sis tuh.....sakan melaram pasni tuh

ct_nurmarlissaa said...

allaahhh.. nak laa jugakk...:-)bloging for catatan dan kejadian dalam kehidupan ku...

Sharinginfoz said...

i am sure your friend suka ngan beg tu.... apa yang penting kerjasama....

Segmen Kenali Blogger, OK Ke??

lily lotus said...

sis, she's so lucky to have friend like u :)

POSH76 said...

Ingatkan bag tu sis nyer...untung ur fren dpt kawan cam sis...i pun untung gak nanti sis check it out yer...suprise...

Moga Allah murahkan lagi rezeki sis yer amin

Me too low profile & blogging just for fun hehe

eLLy said...

Same to me.. kat opis nie org tak tau i ade blog.. dorang cuma tau i ade FB je ;p