Monday, May 17, 2010

... macam-macam ada ....

Salam uols... How's your wiken? Still lum terlambat nak wish kepada guru2 i yang mengajar i dolu2, guru2 anak-anak i, semua teachers all over Malaysia and not forgetting my very own sista, Selamat Hari Guru dan trima kasih diucapkan kepada mereka dalam mendidik anak2 tanpa rasa jemu....jasa mu dikenang hingga akhir hayat...

Ok, berbalik kepada wiken. I think uols pun dah tau w'ouls gi terjah Toy'r'us sale tu....So layan pics je lah....

At last sampai gak kat gudang nie yang puas w'ouls pusing-pusing mencari....

See toys adalah banyak sekali, macam-macam ada. Ni pics hanyalah di bahagian depan gudang. Pics ke dalam skit tak terambil sbb bz melayan Sapphire plus kepanasan dalam gudang tu..... Bukan aje takat anak-anak yang rambang mata, parents pun sama. rambang mata...
Kostum jerankung pun ada hehehehehe

Nak beli nie ke????....
Ke nak amik nie????

Tapi nasib baik pilihan dah dibuat, she is satisfied.....Payment time, ibu dok jejauh, daddy sila bayar muahahahahaha....

Check plak, semua yg i nak uols dah beli ke hehehehehehe....
Simpan dulu..... balik rumah baru leh buka....Syukur sangat coz dia tak meragam nak macam2...Dia kalo dapat pegang satu toy pun dah cukup....W'ouls beli a few tapi lepas singgah one more stop and on the way nak sampai umah, dia dah tertido...so, w'ouls cuma keluarkan satu toy je...lelain tu simpan dulu...Tengoklah minggu depan ke bulan depan ke, keluar lagi satu. :D Dalam banyak2 tu, i pun ada rembat something....bukan je untuk i, tapi untuk kegunaan anak2 i....apa dia...World Map.
I loike sesangat.. ada yg jenis globe tu kan, tapi i prefer yang nie...yg globe tu nanti si Sapphire buat main pusing2 je...yang nie dia tahu lah kena 'belajar' hehehehe...Sesambil tu ibunya leh le berangan gi melawat negera2 tu kan hahahahaha....

13 comments:

SyaNa said...

best nye
tapi da termiss la.ari ni last day kan :(

ratna said...

alaaaaaaaa..... tak bestnya tak dpt pegi sini... ni yg jeles kat sapphire ni..

☆ lieya latif ☆ said...

woa!!! sopink toys!!! seronok laa anak2 sis yeak....mesti rambang nak pilih yg mane nie...tapi harge dah half cut so main amik jek laa yeak heheehehehe

bagus perancangan sis, beli byk2 tp keluarkan satu2....bagus gak tu kan...

ct_nurmarlissaa said...

a'a..laaaaaaaa......tapi today last day..plak...kene card memberr kerr baru blehh membeli n get discount nyekkk

atty's said...

ini kalo firdaus tau..mau ..meroyan..mama nak tu ..mama nak nie..

sis ..new header & layout..very sweet ..i like..

Dee said...

bagus sis..jgn mcm i tgk kt youtube aritu..americans..ada ke dia ckp iran tp tjuk kt map australia..wakaka..bangang x hengat..

kimmy said...

dear, sale ni utk yg ada membercard je ke?

rasp said...

syana,
: a'ah la dear, arini last...

ratna,
: i pun jeles tgk anak2 merembat hahahahaha

lieya,
: seriously mmg murah...i pun naik rambang mata tau hehehehe...harus kuar satu2 dulu sis, so safe skit $ for the next few months :D

ct,
: a'ah la sis, today last day...i rasa tak de member kalo, gi je situ, isi borang terus leh jadik member...coz i ada ternampak a few parents tengah dok sign up time tu gak...

atty's,
: hehehehe..sib baik sapphire under control kalo dak meroyan i gak :D header sempoi je...

dee,
: kahkahkahkahkah...dia fail geog teruk lah tu ....

kimmy,
: i rasa non members leh gi, tapi kat situ kena sign up....i saw a few parents tgh dok isi borang membership on tat day...

kimmy said...

ohh..thanks for this info,i tgh tggu husband i blk,klu sempat nk gi jgk jengok situ.tadi je i baru tahu dari ur blog psl ni.

nasazfrog... said...

kat jb jarang la ade sale camni.. eemm klu ada ka best.

eLLy said...

Pilihan ibu adelah yg terbaikkkk
Anak2 belajar Ibu berangan ;p

GreenJade said...

owhh igt ke sis pon turut merembat toys utk sis & papa nye jugeks kih kih kih

sronot verangan2 dulu..mane tau mlm nanti dpt mimpi gi jelajah 1 globe ehehehehe

rasp said...

kimmy,
: tu laaa, i nak inform awal pun tak tau sebenarnya...tau pun last minute gitu...

nasaz,
: kalo ada, i rasa lagi full house kot sis...mau org s'pore pun join in tu...

elly,
: hehehehe jgn anak2 ikut verangan sama dah :D

greenjade,
: kalo bab verangan, dah settle satu globe i terjah muahahahaha...