Tuesday, May 4, 2010

... happy day ....

Today ada special request from Sapphire. Dia nak soh amik pics dia kat pintu tu hehehehe ~ ntah apa2 lah dia nie ~ ..bila soh smile dia buat mulut gitu....aiyaaa...


Uols prasan kan kat belakang dia ada something....Ni ha, ada bear nie.

Ni lah bear & beg yang dia akan bawa tiap-tiap hari ke rumah babysitter dia. Dalam beg nie macam2 toys and 2, 3 books...Beg baju dia yang lain, yang tu i yang akan carry. Bila i tanyakan kat babysitternya, dia main ke toys tu semua. Tak pun, coz sampai2 rumah babysitter, dia akan simpan beg tu dalam bilik and terus main kat luar..petang nanti nak balik rumah baru amik balik beg barney nie *ihiks* Tapikan, beg barney nie, wajib bawa, kalo tak bawa, dia tak nak pegi ke umah babysitter...

Patutlah bila i check barang2 dalam beg tu, tak pernah lak hilang apa-apa. Takpe lah bawalah Sapphire, asalkan tak meragam masa nak ngantor tu udah.....U hepi, i pun hepi and everyone is hepi...

Have a happy happy day uols........

15 comments:

IdaShah said...

beg kesayangan kena bwk hari2..bear pon ikut sekali yer

mrsharis said...

wahh..tecik2 dh pandai request nk suh amikkan gambar yer..pandai betul :)

atty's said...

leh jadi model..nie..dah pandai suh snap gambar..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai...comelnye.....siap berangkut teddy hah heheeheh...comel sangat...suke lieya tgk!!~~

Lady Dyla said...

olololo... so cute this baby gerl..!

ct_nurmarlissaa said...

nomeii...nya...
babyy..in the morningg mood....layan ajerr...kan .. :-)

Sharinginfoz said...

memang cantik, cute pun ada..... macam2 kat tepi pintu pun nak bergambar..... jangan tepi tong sampah sudah le...

Lirik Lagu: Yuna

eLLy said...

he he soo cute buat muka camtu ..


hapy hapy hapy day for me tooo

rasp said...

idashah,
: a'ah lah sis, wajib bawa hari2..

lia,
: tu laaa, nowadays asyik request "nak smile" je hehehehe

atty's,
: model tak berbayar utk blog i leh le hahahaha

lieya,
: rasanya teddy tu pun dah penat dok ikut dia sana sini hehehehe

dilla,
: cute cam kakak dilla ke?

ct,
: a'ah baik layan sblum mood ke laut :D

sharinginfoz,
: hahahaha kalo kat tong sampah leh jadik duta alam flora gitu :D

elly,
: muka 'smile' dia yg terbaru hahahaha...

lily lotus said...

hiks..aahkan sis..yg penting dia happy..eee lil girl tak mandi lagi ekk

Nor Aishah said...

bawak je ye.. mainnye tak jugak.. yg penting sapphire happy nak g umah baby sitter

a-as said...

big fan of barney ye sapphire..
I love u..u love me.. :)

~ Lady ell ~ said...

comel la sis sapphire buat mulut gitu..tu die cntrl ayu tu...:)

rasp said...

lily,
: dia jarang mandi early sis...dia nie prone to flu so, i try to avoid for her to mandi pagi...

aisyah,
: a'ah sis, asalkan dia hepi, senang skit hati i nak tinggalkan dia...

a-as,
: gegirls baya2 dia rasanya mesti suka barney kan...we are happy family....

ell,
: mcm tak de gigi je hahahaha...bila i ckp je smile, terus mulut gitu...

ratna said...

kira syarat wajib bawak beg tu.. kelakar la sapphire ni..