Thursday, May 13, 2010

... fokus ....

Today, birthday big boss i...Happy Birthday Boss....bila mau kasi increment ~ leh gitu tak i wish him :D ~ Neway, seperti biasa haruslah ada gift bagai kan. Kek takde sebab semalam dah buat kannnnn :)

Malas nak amik pics pasal hadiah2 nie...biasalah big boss haruslah semua org nak bagi kan, termasuk i hahahahaha. Tapi nie satu pics i nak share dengan uols.

One of the bosses datang ke tempat i, pinjam pen katanya nak sign kad birthday from his division....Sambil dok sign, dia sembang dengan i lah, biasalah tu kan....Tetiba dia gelak besar..i pun ask him why... Dia tunjuk kat i apa yg dia tulis ... hahahahahahahaha.... Nampak tak apa yg i dah kotakkan tu.....

Dia tulis "Selamat Hari Raya" hahahahahaha....Tu laaa....bila nak tulis tu fokus skit boss, kan dah silap...i snap tis pic depan-depan boss tu. Dia tanya nak buat apa, i cakap le "Buat kenangan" ~ padahal nak buat bahan blog i ~ Dia bantai gelak lagi .... Selamat Hari Raya, maap zahir batin kahkahkahkah...

11 comments:

SyaNa said...

hahahaa
tak sabar nk raya ke bos

POSH76 said...

me pun kekadang terbabas camni gak especially nak translate eng to BM....selamat ni kan bese hari raya...kiutla ur boss hehe

sisdee said...

hahah selamat hari raya gak :p

i pernah tulis happy birthday kat kad my bos punya condolence card :(
nasib le ada xtra card so dpt le ganti that card n kena jmpa balik org2 yg dah sign :(

atty's said...

wakakkaka..golak besar saya sis..eekekeke

ikiqzana said...

kelakar tul la bos u sis.. mesti org nyer sporting kan..

selamat hari raya boss..

Dee said...

amboi..x sabar nk rayalah tu..kihkihkih..bos u yg ni best x sis?

lily lotus said...

haha..kelakar ok! nape u tak snap pic dia sekali..mesti blushing..hihi

sWeEtDaRLinG said...

sib baik laa bos gak yg tulis.. kalau pekerja yang tulih, ermmm sendiri mau hengat, sila makan pengat

arianna adrizal said...

amboiii raya da eh.. hehehe

mummysyafie said...

adoii...puasa belom dah nak raya dah. lawak la boss u sis.

eLLy said...

wakakakka lawak lawakk ;p