Monday, May 10, 2010

... curve ...

Street Market @ The Curve...Syiok gak bila lama tak jelajah flea market kan. Bila pergi haruslah rambang mata....Macam2 ada kat sana kan. Baju2, jam2, toys, accessories and banyak lagi...Kalo lapar, mcm2 kedai makan ada untuk dijelajah & untuk mengenyangkan perut anda.....

Tapikan, kalo i ke sana, takde lah i beli apa2 pun sangat...kkdg tu tak beli apa2 pun...jez sronots layan mata....And bila ke sana, cam harus je lak masuk curve layan Sapphire main Kiddos car tu...

I suka gi flea market...esok pun nak gi ke flea market gak ~ next entry i stori ya ~ Dulu2 i rajin gak ke Amcorp Mall or ke Mont Kiara tu. Nowadays cam malas skit nak terjah sana.... Uols suka tak ke flea market?

10 comments:

sisdee said...

bes mmg dpt jalan2 camtu kan..yg syok anak2 kita le punnn hahahahhah

kdg2 camtu...g jalan2 tp tak shopping punn..just terapi minda jek :)

Sharinginfoz said...

seronok kan pi jalan-jalan...mesti sapphire suka sangat kan....

atty's said...

aty lama dah tak gie..kalo pegi pun just cuci mata..

mesti sapphire happy sgt tu..dpt main kiddos car.

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu sis...kdg2 tak beli ape pun...seronok cuci2 mate jek kan....tgk barang2 yg cute2....

erm same laa yg lieya ...tak sah tak kene paw ngan anak kalo nampak car tuh......comelnye sapphire ngah yelow car

momguess said...

i suka flea market ni
sbb mcm2 ada
tapi kekadang harga melampau gak

Dee said...

flea market kt curve tu mmg best sis..

Nor Aishah said...

tak pernah g lagila sis.. tak sempat nak kesana pun... lepas ni nak try ajak en.suami g sanalah... mesti seronokkan..

lily lotus said...

aah..dulu masa i kerja kat mont kiara mmg wajib terjah. ehh mesti kita pernah berlaga bahukan..hehe

POSH76 said...

me too suker sgt pi sini baru jer smlm pi...hehe

mummysyafie said...

kiter kalau gi sini sis..satu benda je kiter cari..hihihi...

kiranya setiap bulah harus la gi sini...cari stok