Wednesday, May 26, 2010

... cekelat kawin ...

Skarang nie macam2 buah tangan diberi kepada tetamu yg attend wedding kan....

Ni i dapat dari opismate i yang akan berkawin hujung minggu nie. Nie katanya special skit, takut kang geng2 tak dapat so dia bagi dulu le..."GENG"???? i nie bukanlah geng ngam ho dengan dia sangat pun, nak kuar lunch bersama pun jarang...tapi slalu bertegur sapa, nasihat2 skit, marah2 skit *ihiks* bagailah...tapi syukur lah dia bagi nie kan..


Bawa balik rumah le, soh Sapphire buka & share2 makan. Ekcelikan, my kids kureng skit bab2 cekelat nie...i pun dah kurang banyak makan cekelat...why? ntah le... Si Sapphire makan coklat dia half je, then share dengan i...sedap.....ala2 ferrero rocher gitu...ada 4 biji semuanya....

Thanks dear for tis cekelat kawin....and slamat menempuh alam perkahwinan......tingat i zaman2 nak kawin dulu *wink wink* hehehehe

9 comments:

honeylanz said...

mykids pun sama.. x gemar choc. milo pun x minum..

POSH76 said...

tulur2 la ni tak main dah...mcm2 gift canggih la ni...u kan suka "memberi" sbb tu rezeki u murah sis...nampak sedap ceklat tu...i luv white choc hehe

Izan said...

oo skang ni org msia da tak main bunga telur da yek...

miss nina said...

cokelat..saya suka
dgn kata lain i luv coklat

nuraarin-life said...

I love choc.. x pernah lagi dpt choc masa g weds.. nak juga!!

☆ lieya latif ☆ said...

FUH...KALO dpt cekelat sis, lieya sanggup, 2-3 kali ulang alik salam mak pengantin heheehehe...

.s.o.f.i.a. said...

kak rasp.... me love chocs. so lenkali kalau murah rezeki laie sila la hulur2 kat manjung yer... =)

sisdee said...

wah best tu coklat...

dari pengemar tegar coklat hahahahha

ratna said...

tgk packaging coklat tu jer pun mcm dah tau sedap..