Wednesday, May 12, 2010

... brrrrr ...

Panas2 pekena nie sedap gak kan, brrrrrrrr ~ cam iklan coke tu :D ~

Tapi nie kat gerai yang w'ouls tak biasa gi, ermmm... so rasanya biasa2 je lah kan. Rasa ABC, rasa ais, rasa icecream biasa je lah... kalo gi pekena kat Iceroom yg kuar kat JJCM tu mesti gak kan....

Tapikan uols, i nie dah biasa kot train my kids...lepas makan ABC or ice cream, mesti minum air kosong. Why? Ntah le. Dah jadik habit dari i kecik kot, sampai terbawa2 till now... Uols buat gitu tak ek?

12 comments:

Sharinginfoz said...

ABC memang sodap kan, especially kalau panas2.. hmmmmmm bila le nak pi cari abc ni....

Yuna Free Hair???

Cik Wanie said...

walawei,
sedapnyer kak ABC tue,
terliur sudah,
nie kalau tyme2 panas nie,
mmg best ar...

a'ah samalah mcm wanie,
kalau mkn ABC,
mesti nak kena order air kosong,
maybe sbb ABC tue dah manis kowt,
so x kan nak minum air manis plak kan

SyaNa said...

amboi tinggi nye ABC
mmg sis sedap lg icerrom
pegi la tak rugi
hahhaaa buat iklan sat

*sye pn kena minum air suam.sbb da mkn sejuk + manis kan

☆ lieya latif ☆ said...

fuh bagus sis....lepas pekene manis2....cuci tekak ngna air masak...bagus tu....

adoi...kecur tgk ABC...tetibe tingat ABC jaman2 uitm dulu...kat seksyen 2 shah alam tu......sodap!!~~

sisdee said...

fuh tingginya :)

tp apapun dorg tmbah kat abc ni..i prefer yg original tak de ice cream :D

atty's said...

walawei ..shedapnya ..brrrr..
aah sis..aty pun gtu ..sbb dah makan benda manis lawan kan ngn air kosong

zarin said...

we all pun sama, lepas minum manis manis mesti minum air suam sebab tk nk rasa manis tu ada lg kat lidah :D

Nor Aishah said...

saya pun sama sis.. mesti minum air kosong lepas makan abc

lily lotus said...

aah sis. i pun camtu..kalau tak rasa manis tu melekat2 kat tekak..huhu

Kancilbiru said...

alamak...tetiba rasa nak pegi seksyen 2 makan ABC

Izan said...

sedapnya... tetiba teringat ABC kat seksyen 2 masa kat uitm dulu. wahhh terliur da nih.. huhuhuhuh

POSH76 said...

Nak sikit....ni yg buat teringin ni hehe