Tuesday, May 18, 2010

... bonjour ...

Bonjour... tetiba cakap french ek hehehehehe...tingin nak ke Paris, tak kesampaian..dapat Fridge Magnet @ FM dari Paris pun jadik lah :D

Kisahnya bebaru nie my bro & SIL ke europe...honeymoon untuk kali ke 200 kot hahahaha.. suka i tengok dorang nie....loving couple...anak2 dorang pun very caring and loving gitu...anak dia, my nephew eldest is 21 years old...yang youngest baru je masuk 2 years old... anak 4 org je and ekceli anak yg bongsu tu, is adopted. Tapi syukur sangat2 i tengok, takde beza pun dorang treat anak2 dorang...dari segi kasih sayang semuanya sama rata....Masa dorang kat Paris, dorang stranded tak leh balik Malaysia...pasal volcano kat iceland tu lah kan...so, dorang terus naik train ~ sib baik dpt tiket coz tiket mmg cepat sold out, kata dorang lah iye ~ ke London...stay kat umah my kezen kat sana...kalo dak jenuh gak nak bayar dok hotel untuk 1 week ...

Eh, apa lak i melalut nie kan... sebenarnya nie ha...dorang kan gi jenjalan, so ada lah dorang belikan skit souvenirs and oso termasuklah FMs nie...

From Paris to England :D Ekceli i pesan yg Paris nye je, coz yang my kezen bagi aritu, tetiba je terjatuh, pecah huhuhu...agaknya glue blakang dah tak kuat kot...neway, thx bagi yg England tu...
Nie plak sesaja je kan my bro nie...i cakap kalo ada FM 'Chelsea' tolong belikan coz i minat team Chelsea....demi untuk menyakat adiknya, dia belikan i FM team dia 'Liverpool' huhuhuhu...takmo kawan abgcik tau hahahahaha....
Sebenornya i tak kisahlah ...i suka je.....tq tq tq...lenkali pegi tak yah belikan FMs dah, belikan je tiket kapalterbang untuk adikmu ini ya hehehehe love u lah abgcik & SIL!!!

14 comments:

sisdee said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaa pntg i dgr FM..sgt jeles hahahahhah...

sukenya...semua cute..:O
tahniah dpt gak fm wlupun tka smpai ke sana :)

sWeEtDaRLinG said...

wahhhh takmo dah FM erk, nak tiket teruiiiih.... kekekeke

POSH76 said...

bessnyer ipar u....lawala FM tu....hehe

nanti mau kirim buleh ka...hehe

SyaNa said...

dulu time budak2 skolah pegi mana2 beli key chain utk kenangan
skrg da besar2 ade fridge sdiri suke beli FM :-)

pondokmerah said...

seronoknya pi jalan2 kan

rATu kEBaYA said...

suka tg FM tu.. cute je.. sis klu abgcik belikan tiket.. saya nak pesan FM boleh.. hehehe..

ct_nurmarlissaa said...

aduh..nak gi europe tour laaa...next yearr but..a lot of thing must be satell 1st..beside now AA promo free seat....melopas laa sudah...

Sharinginfoz said...

wow, memang seronok honeymoon kat overseas...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

chantek2... berkenan jugak di hati...

*ayu the sun* said...

suka yang england tu sis... nampak unique..

IdaShah said...

cantik fm tu..
bila ank dah besar bole gi honeymoon selalu..

ikiqzana said...

best la sis dpt FM ni.. cantik.
bila la ada org nk kasi kt kita plak.. heheehe..

eLLy said...

Syokk nye.. klu betul2 dapat ticket kapal terbang ;p

PerantauSepi1306 said...

bonjour mon amie... c'est tres magnifique FM... ekekeke... beshnye kan leh jengjalan camtu =D hikss kena tungu aiman masuk asrama cepat la camnie ;p