Thursday, May 27, 2010

... bestnya ...

Bestnya today khamis dah kan....esok dah start cuti...So kita leh bercuti 3 hari lah kan...bestnya...

Apa plan uols? I memula ada lah plan nak gi 'someone' nye birthday bash.. tapi ghupanya i dah kesilapan mental! I tersilap tarikh. Birthday bash dah melepas sudah...So, i pun roger2 le my SH, mengadu domba lah pasal kesilapan mental i....What to do..no rezki lah kan...

So now, dah ada planning lain....And sebenarnya, today i pun dah start bercuti....hehehehehe nie semua adalah siri 'autopublish'... Neway, uols have a great weekend ya...Jaga diri baik2...yang nak jalan jauh2 tu, have a safe trip. Yang nak bermalas2an kat umah pun, have a wonderful time.... Kalo i rajin & sempat, i akan buat a few autopublish lah iye....
Take care ouls.....smmmoooccchheess & hugggsss....

11 comments:

a-as said...

have a nice long weekend sis! Ni must be somewhere kan..await your updates :)

Kancilbiru said...

bestnyaaaaaaaa sok cuti...yeeha!~

atty's said...

happy weekend sis..takecare.

Dee said...

happy weekend to u sis..

☆ lieya latif ☆ said...

hepi holidays sis.....

**sonok tul cuti 3 hari kan...kalo tiap2 minggu camni kan besh huk huk huk

lily lotus said...

advance dah cuti. balik kampung penang yer

mummysyafie said...

sis..esok saya kena kerja la..sob..sob..

selamat bercuti yer..

mummysyafie said...

sis..esok saya kena kerja la..sob..sob..

selamat bercuti yer..

Izan said...

kejapjer da nak weekend balik. =)
tp kat sini tak cuti la esok.

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

hepi weekend sis..

POSH76 said...

enjoy ur weekend sis hehe