Tuesday, May 11, 2010

... activiti malam ...

Ni aktiviti-aktiviti malam hari i bebaru nie...haiiippp...mu jangan pikir yang bukan2 tau....

Hari Jumaat malam, Rizq, bff @ 2nd kezen Sapphire nye last minute birthday party. Sib baik laa i dah belikan dia gift siap2 kalo tak mau kelam kabut nak cari gift last minute kan. Tak ramai pun jemputan dia...dalam 20 org family members. But the food was simply yummylicious....

Nie plak hari Sabtu malam. Lawatan ke ICity....
Memang cantik kerlipan lampu2 kat sana, rasa cam kat fairyland gitu...pandai dorang mengubah..Banyak lagi hiasan2 lampu tu sebenarnya....Tapi sayang tul, i lupa bawa camera plus hp memasing bateri ala2 nak kong... so snap pics limited je hehehehe... Sesapa yg ada camera dslr yg canggih manggih mesti syiok layan snap pics kat situ....

Tapi ramai nye umat. Ni pun membuat i malas nak snap pics sana sini... Sebenarnya, tu semua alasan. Sebenar-benarnya i skarang nie berada dalam 'MODE : MALAS' So bila M tu menyerang, tak leh nak kata apa kan....seribu satu alasan akan wujud, tul tak? Tul kannnn....

12 comments:

ratna said...

teringin betul nak pegi icity ni..

atty's said...

aty teringin gak nak pegi..tapi tah bilanya ..

POSH76 said...

tak pegi2 lagi ke ICITY ni tingin nak gi....bess pi kalu kaki gambo hehe

sisdee said...

teringin gile nk ke sana..huhuhu..

mmg betul...klu "m" dtg menyerang...tak leh nk lawan ngan mr. "r" (rajin) hahahhhhaha

mummysyafie said...

opismate ada crita pasal Icity ni..u sampai dulu yer sis..tengok pic macam dlm citer Avatar lak. lip lap..chantekk

Dee said...

lum smpi situ lg sis..tp ingat nk pegi gak satu hari nanti..

eLLy said...

20 org tak ramai... dah meriah sangat la tuuu ;p

icity belum di terjah lagi... next xtiviti kot..


Opsss lupa nak cakap.. last saturday saya dah sampai ke Aroma ;p

zarin said...

betul tu bila mode M tu dtg memang lemau betul rasanya:D

GreenJade said...

vahh dh smpai ke I-City..dh dekat ngn umah..nape x koling2 ai? ;)

lily lotus said...

sis..i teringin banget nak pergi. huhu..bestnya u dah sampai dulu

Izan said...

cantiknya...

PerantauSepi1306 said...

eventually you went there, sis.. cantikkan.. rasa takmo balik dan nak dok lelama je layan lampu2 nie ;D