Monday, April 12, 2010

... wayang & student ....

See the tiket wayang...bukti i dating dengan SH nghehehehe. Ekceli SH pun amik cuti on friday coz nak gi servis kete. So, pepagi jumaat tu lepas antar Sapphire ke babysitter, gi antar kete SH servis dulu then terus w'ouls ke OU. Layan crite Clash of the Titans.Ok je le crite tu. Memang crite merepek je, jangan plak kita terpesong akidah dah le.... Lepas tengok wayang tu, i jenjalan sensorang kat OU sementara nunggu SH gi solat jumaat. Then terus balik umah, amik kete and amik Sapphire, coz ada next agenda plak....

Tapi disebabkan hujan lebat yang teramat...postpone plan lepas maghrib. Sib baik lepas maghrib tu, dah henti hujan. Terus lah dengan plan w'ouls nak ke skolah Aqua. Dia ada Hari Keusahawanan. Ala cam hari kantin, sukaneka gitu... The students buka gerai makan2, gerai gifts, gerai games bagailah.. Tu gambar Aqua depan gerai dia and gambar besar tu is meja utk gerai dia...Ramai gak pelanggan dia malam tu... Yang gambar Sapphrie tu, dia dok sibuk nak flower kat salah satu gerai gift kat situ..i tak belikan tapi soh je dia amik pics...ok lah tu kan :)
Start dari hari jumaat petang sampai hari ahad pagi.... I pegi belah malam je coz siang kang panas2, malas lah plak kan... Lagi pun bukan leh buat apa pun, nak sembang dengan Aqua pun tak leh coz dia bz jadik 'Head Waiter' gitu hahahahaha....

Nak tergelak gak i tengok pe'el students nie..yg jadik chef, yg jadi assistant chef, yg jadi waiter, yang lalu lalang depan w'ouls, macam2 ragam....dok kat situ, i lebih byk cuci mata tgk pe'el the students.... time student nie mmg best kan...

One day, ni semua kan menjadik kenangan for my kids jez like masa i student dulu. Macam-macam kenangan yg kita lalui kan :)

* pics i mmg tak amik byk, tgh mood malas sebenarnya....

10 comments:

PerantauSepi1306 said...

alo sis.. lama tak kacau u.. hehehehe

POSH76 said...

sempat lg gi dating tu....la ni day time mmg panas giler...mlm pun panas tak larat nak keluar tp merayap gak hehe

atty's said...

aty lom tgk lagi citer tu .rabu ni kot dating ngn along ..

ratna said...

hik hik..kesian sapphire..tak dpt nak beli bunga..tp kena pulak jadi model..

zarin said...

wahhh aqua jd head waiter gitu...teringat hari keusahawan skolah dulu..we all yang masak, then we all yg makan hahaha

a-as said...

o..gi dating yek..sekali-sekala kan sis! :)
..kenangan masa belajarlah yg paling sweet utk dikenang...

sisdee said...

wah bes ek cite tu...huhuhu..

tggu dvd jelah :(

rasp said...

perantau,
: aloooooo...long time menyepi...windu sama luuuuuu...

posh,
: skali skala dating....demi anak harus gak keluar malam tu...kalo dak ermmmm stay home lagik best :D

atty,
: wah..syioknya dating2...enjoy the movie sis...

ratna,
: hahahaha sungguh kijam ibunya :D

zarin,
: ekceli i pun prasan gitu kat skolah aqua...dorang yg masak, majoriti student dorang yg makan hehehehe...

a-as,
: u baru je lepas 'honeymoon' gak kan ihiks...best kan zaman skolah :D

sisdee,
: crite tu ok laaa...skadar nak layan2 gitu je....

L@n@ said...

ish2x.. sronoknyer gi datng2 nih .. romantik u .. tringat masa mudo2 dulu ..

eLLy said...

Akhirnye sis dapat gak gi tengok wayang ye :)