Wednesday, April 7, 2010

... tudung ...

Sesapa yang dah lama follow blog i dah masak dengan pe'el Sapphire yg suka create trend 'topi' kan...

Ni takde lah, kreatip tara mana pun, tapi pepagi ada2 je yang nak buat w'ouls ketawa. Dah ready nak gi rumah babysitter, dah siap amik bag barney & teddy dia...tetiba dia ckp 'wait bu, nak tudung' and jeng jeng jeng....

Dia pakai 'tudung' dia nie sampai lah ke rumah babysitter dia tau hehehehehe...ada2 je Sapphire nie....

13 comments:

sisdee said...

this girl made my day le..today cam ketat muka nk snyum tp tgk this picture sgt comel hahahhhahahaha

sgt creative dear :)

Sharinginfoz said...

lepas ni sapphire dengan gaya yang lebih mantop kan...

Jom Nasi Goreng Daging Merah

Setem Naik 60 sen

Kancilbiru said...

kena beli tudung kat dia tu..hehe

Jasfyra said...

Sapphire...kamu sgt comel..hihi

mrsharis said...

Jadi la, untuk tutup ubun2 kan.. hehehe

Si Pemburu Bintang said...

anak solehah

~ Lady ell ~ said...

hehehe..tp tak match plak ngan kaler baju tu sapphire..kalau ada yg sedondon lg cantik rasanya..hihihi..

lily lotus said...

hehhee..ni macam nak masuk toilet buang hajat jer. cute!

ratna said...

alahai si kecik ni.. memacam.. geli hati gak bila tgk ni..

atty's said...

ekekeke..mesti nak gelak kan ..comey jew..

rasp said...

sisdee,
: kkdg tu dorang leh up kan mood kita kan sis :)

sharinginfoz,
: dia nie selalu suka buat trend tersendiri...

niza,
: ada tudungnya, tapi dia lebih suka buat yg ntah apa2...

jasfyra,
: hehehehe tq aunty...

lia,
: hahahaha tu la kan ....

si pemburu bintang,
: moga2 aminnnnnn....

ell,
: dia capai je apa yg ada sis ngehehehe

lily,
: kahkahkahkah....

ratna,
: tu la sis, dia nie ada2 je pe'elnye hehehee

atty's,
: mmg gelak je w'ouls sis...

PerantauSepi1306 said...

always so cute sapphire nie :D

Izan said...

macam2 ragam si kecil sapphire ni yek =)