Monday, April 12, 2010

... tour bilik ...

Uols dah tau kan yg big boss i dah pergi meninggalkan i huhuhuhu ~ crite sedih lah plak ~ hehehehe....tapi yang patah kan tumbuh, yang hilang kan berganti, gitu lah kannnnnn.....

I dah dapat big boss baru. Doa2 tu biorlah ok orangnya. Start 1st April bebaru nie...tapi surat pelantikan w'ouls terima on 5 april. Dia datang buat lawatan kezutan kat w'ouls 6 april. Sib baik laaa bilik big boss i dah settle i clearkan....So oklah...cuma bilik i agak macam kapal karam skit aaaa...But he was understanding, katanya i can take my own sweet time nak settlekan keadaan kat situ coz katanya dia mungkin akan masuk opis minggu nie je lah pun....

Ekceli, i dah minta dorang ~ admin i~ belikan supply baru for the new boss ...ni lah antara barang2 yang dibeli.....
Meh, i kasi tour skit bilik big boss i ek sementara dok kosong lagik nie....

Ni kiranya dari bilik i...masuk2 pintu bilik big boss nampak view nie....

Ni plak, i amik dari angle kat pokok-pokok kat penjuru tu...btw, tu pokok betul ye.....Ni plak view dari meja big boss i, ha nampak daun pintu kat hujung tu, tat is pintu masuk, which is dari bilik i lah kiranya nye........

Ni bilik solat dia lah...

and oso nie bilik airnya....kat tepi tu ada shower, peluh2 dari site or nak bersiap dari opis sblum gi dinner leh mandi manda dulu kannnn, tapi jgn lupa tutup tirai bos hehehehe....

So, now dah settle bilik dia....tinggal i je nak kemas tempat i...InsyaAllah by today settle lah nie....tunggu big boss baru nak fullly utilise his ofis je lagik and i doakan smoga he is comfortable working with me and vise versa....

13 comments:

Sharinginfoz said...

memang besar kan bilik. hmmmmm bila nak lepak kat sana pula ya

Surat LHDN

Family Day

Dee said...

sis..aritu i jenguk2 je..tp bila u letak dlm blog..mmg besarlah sis..hope u're happy working with this new boss..

POSH76 said...

wow besarnyer bilik ur boss...siap ada bilik solat sendiri....besskan hehe

~ Lady ell ~ said...

agak2 tak nak balik umah tido kat opis pun selesa jugak ekk.:D

selamat bekerja dgn boss baru sis..insya'allah ok tu..:)

atty's said...

besau nya bilik bos sis..cantik lak tu..

PerantauSepi1306 said...

lawanya opis ;D

ratna said...

ya allah siss... besarnya bilik bos.. selesa la kalau gitu.. bilik air pun cantik.. saya kalau nak buat bilik tour tu segan jer.. sekeping gambar jer cukup sbb kecik jer bilik bos & bilik saya.. ha ha ha..

ratna said...

alamak..lupa nak wish good luck. good luck sis dgn bos baru.. harap2 dia pun okay mcm bos lama.. suspen kan..

SyaNa said...

wah cantek nye bilik ur bos sis
siap ade toilet shower sume
staff bleh tumpang mandi ke??
hehehe

gud luck ok :)

Mrs.Sheikh said...

bessttt aa.. akak pun bleh tumpang mandi kot :P
heheheh... kalo opis teman ada bilik ayaq camtu.. personal best gilee

lily lotus said...

uish cantiknya. mmg sgt presentable. huhu..masyuk bisnes. all the best sis

eLLy said...

Sis tempat you pun tak kurang besar jugak kan..

Izan said...

selamat bekerjasama ngan boss baru...
cantiknya ur opis... suka bab ada banyak pokok2. i kan giler pokok. hahahahahah