Thursday, April 1, 2010

... total shut down ...

My ramblings .... so if uols tak baca pun takpa :)

Bukan tak mo update. Tapi mood elek le plak. Buka kat 'new post' tapi my mind cam total shut down gitu, writer's block gitu hahahahaha writer lah sangat kan :)

* pics credit to en. google...gambar tiada kena mengena dgn stori i iye, cuma syiok je tgk dorang tido....

I rasa mentally tired. Macam2 yang difikirkan right now. Then for the past few weeks nie, byk keje nak settle...malam2 tido lewat...haippp...takmo pikir yg bukan2 tau, me buat housework laaa, kkdg kul 3 am baru tertidur..kul 6 dah terbeliak biji mata....

Today, opis i lenggang je. I nie umpama 'hantu raya' hahahahaha...tak bertuan, tak berboss *ihiks* Tapi keje still menimbun...Keje apa, iyelah, all the last minute documents yang nak kena shred harus disettlekan.

Bukan i tak pernah tukar boss sepanjang i kerja. Dari day 1 i keje sampai today, dah 12 bosses i served. Ntah la...maybe it's because i'm jez exhausted kot. Tak sabar nak tunggu this weekend. Nak rest, tapi camlah leh rest kan...ada sports day si emerald plak hurrmmm.... Next week i nak amik leave lah. Nak abiskan cuti i yang banyak tu....then probly i can have a gud rest kan.

Kan i dah ckp, uols tak baca pun takpa....me dok merapu meraban je nie....neway, till then...take care!

8 comments:

ratna said...

kesian sis.. lepas ni bercuti la sis..rehatkan minda & badan.

sisdee said...

hahahah tak pe .. i suke benda merepek meraban nie..enjoy baca heheheheh...

pasni pegi spa ek :p

atty's said...

aty pun minggu ni stress..mcm2 hal..minggu ni nak g holiday ..

sis jgn pk2 sgt ye ..rehat cukup2 tau .

lily lotus said...

hehhee..kekadang benda merepek gini enjoy utk dibaca. sebab emosi kita tgh sama

*ayu the sun* said...

i pun mood sama mcm u...
take care k?
*hugs*

a-as said...

take care sis! my blog tu pun dah lama tak terusik...bz la konon. Office work never ending story hence amik jer cuti sis..rest secukupnya. I wish I can cuti gak BUT kena kerja la sis..:(

Have a nice time with ur family!

e_ja said...

u kene ambil leave panjang ni sis..baca story u pun i dpt rasa yg tu tgh letih skrg ni..mana tau lepas puas cuti nanti u dpt semula semangat dan tenaga baru..eceh!..:-)

POSH76 said...

me too males & nyampah nak dtg keje...anyway happy weekend sis