Tuesday, April 13, 2010

... terpengaruh ...

Akibat terpengaruh dari blog Sis Ratna and oso dari Sis Perantausepi and terus i rasa terkecur nak makan kek nye....see what happened....Waloupun kek yang diidamkan tak dapat, jadiklah ada kek nie pun. Ekceli I kirim je kat my fren nie utk belikan i kek either choc indulgence or any of the cheese cakes. Tetapi dia dah keterlupaan kek pesanan i, so dia belikan aje, then terus disebabkan keterlupaan dia, dia blanja i with this cake....rezki rezki...next time leh pesan lagi and hopefully dia lupa lagik muahahahahaha...neway thx ya CikTa murah rezki u blanja i :D

Apa kek paberet uols ek?

15 comments:

Dee said...

sedapnya kek..i thot u like choc banana..

rasp said...

dee,
: a'ah i suka choc banana....i ckp kat my fren either choc banana or cheese cake laaa....dia hentam beli nie coz tak ingat...blasah je le makan asalkan dpt gak kek hehehehe

eLLy said...

alamak, saya pun dah hampir nak terpengaruh niee ... emm yummy

Mommy Lily said...

i suka carrot cake yg ada cream cheese topping

wahhhh

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

untung ye.. kalau tiap2 hari macam, mau kenyang i... hahahaha

Izan said...

i miss secret recipe so much =(

POSH76 said...

Dah lama tak makan kek ni yg buat tingin ni...tp paling suka carrot cake coffea beans...sedap sgt hehe

Diarihatiku1976 said...

sedapnya kek..Dah lama tak makan kek coklat..

sisdee said...

wah nmpk bes...tp i suke tiramisu :)
tp semua aku bedal je hahahahahahh

Kancilbiru said...

uiii sedapnya kek...huhu

lily lotus said...

terima kasih kerana menggoda :P

rasp said...

elly,
: cepat cepat terpengaruh cepat hehehehehehehe

mommy lily,
: tingat kat carrot cake kezen i buat...yummylicious ooooo...

myra,
: kalo org blanja mmg rasa extra kenyang kaaaannnnn hehehehe

izan,
: balik nanti u qada bebyk tau...tapi kat sana pun byk food yg nampak yummylicious lah sis...

posh,
: coffee bean teramat sangat lama tak gi...ermmmmm...

ina,
: jgn tunggu lama2...silalah terjah SR hehehehe

sisdee,
: tiramisu pun sodap...sama lah cam i...apa2 depan mata BEDALLLLL aja...

niza,
: silalah buat terjahan ke SR ngehehehe...

lily,
: my pleasure muahahahaha...

ratna said...

ni semua gara2 duta kek secret recipe tu ler...

PerantauSepi1306 said...

hehehehehe... hazelnut cheese, yummm!

Cik Wanie said...

wah kek....
nie bila wanie dah tgk kang nie,
wanie plak teringin nak beli jugak,
alahai,
(hilang diet wanie)
hihihihihi