Monday, April 5, 2010

... sports day ...

Salam....

Amacam wiken ouls? I nie kata je wiken nak lepak, tapi ada2 je benda yang nak buat. Sabtu separuh hari dok melayan my doter, emerald kat sports day dia laaa...Sapphire kena tinggal kat rumah je sebab ibunya malas nak layan dia hahaha

Taklah, cocer kan panas and dia sebenarnya baru je baik demam last week. So risau plak nanti dia asyik nak berlari kat tengah2 panas tu, nanti demam plak dianya....so sapphire spend time hoye2 kat rumah je...

Dah lama sebenarnya i tak pergi emerald nye sports day.... sebab tu i nekad gak nak pegi tahun nie... Dia masuk 2 acara je, 200 m & 1 x 400m....both dapat medals. Dapat gak i snap her pics nak ke finishing line tu :D Dah lama tak jadik pom pom girl, sib baik sora i tak serak hahahahaha....terkenang balik zaman2 i bersukan dulu hehehehe...
Congrats girl! Kulit mu pun dah baeeekkknnyaaa 'putih' lepas nie kita rendam dlm clorox k hahahahaha

Hari Ahad, tak buat apa2 jez lepak2 je kat rumah...lepak2 i sebenarnya termasuk lah jadik driver, vacum, mop, vakum, basuh baju, lipat baju, seterika baju bla bla bla..... kalo nak crite pasal keje, memang neverending kan hehehehe...

Well, today, me still 'boss less'.... Apa nak buat kat opis selain layan blog? Me nak kemas2 skit meja sendiri yg dah macam kapal karam...then continue nak shred documents...rasanya sehari dua nie habis le kot shred2 nie :)

Jom...ada sesapa tak nak tolong shred dgn i, meh le sini....

6 comments:

sisdee said...

keje kat umah mmg tak de ending :(

syok g tgk2 sport ni tau .. i suke gak..heheheh kasi moral support kat dorg kan :)

zarin said...

agree w u n sisdee, kejer kat rumah memang never ending espc for us yang "servantless" ni :-)

i suka tengok sports ni tp bila kena i yang lari, i lari balik rumah la hahaha

Dee said...

congrats to emerald..sbb dpt medal..sis..u shred pakai machine kan? ok lg..i shred pakai tangan..lenguh..kalo dkt leh tolong..ni dh jauhhhhh...eh..rabu ni i cuti..nk gi epf jln raja chulan..rasa2 u..ada lg x sambal bilis tu..kalo ada i singgah jap amik..

lily lotus said...

i wish i could help. cewah...selamat bershred sis

sweetdarling said...

uuuuh i $uka $hred.. come here come here i buatkan

~ Lady ell ~ said...

congrats utk emerald.lps ni boleh try jadi athlete negara..