Wednesday, April 28, 2010

... soruuu ....

Disebabkan i lum lunch lagik nie....i nak mengenyangkan mata i dulu... hehehehe

Ni lunch i utk hari isnin...ekceli leh meriah gitu coz ada jamuan utk new directors yang datang melawat opis baru dorang nie...w'ouls staff lain tumpang sepinggan lah kan :D

Ni merupakan breakfast i utk hari selasa...homemade gak nie...by opismate....

Lepas tu dapat plak nie.....smoooocchhhhesss :D

Ni kudap2 i for lunch sebab dah kenyang dengan spagetti belah pagi kan....sedap tul kacang kuda rebus makcik tu...ada rasa2 berempah skit, see ada daun karipule aka daun kari plus cili kering kan.. Memang kena dengan piawaian tekak i lah :D
Nie plak supper i semalam...nona nona...zaman sekarang...sodap... makan sejuk2 plak tu ermmm yummy, i sorang je blasah buat nie plus yg lain tu dah selamat belayarzzzzzzzz....
and nie dapat pagi tadi....opismate i kasi, homemade by ibunya...makacih...awat bagi satu bekas nie je, lenkali bagi satu tupperware besar naaa hahahahahaha...

Brruuupppp mata dah kenyang, tapi mulut terkecur hahahaha..... Jap lagik leh le break kejap, bila big boss ciao, harus lah kuli nie bertempiaran mencari soruuuuuu kannnn ....
Uols lunch apa tadi?

14 comments:

Kancilbiru said...

opps..ofis saya pun ada jamuan jugak.hehe

ct_nurmarlissaa said...

a'a laa sis...kecurr...walaupun dah kenyang..pekena nasikk kat tupai2...yummyyy....

Nor Aishah said...

walaupun dah lunch tapi bila tgk makanan ni semua kecur dbuatnye... lagi 2 jeruk tu..

☆ lieya latif ☆ said...

hadoi!!! walaupun dah mkn, tapi tgk pic ni sume mmg tergugat iman ku wakakaakakaak...

buah nona tu lieya mcm penah rase ...macam tak penah rase...ingat2 lupe laaaaa....susah kan nak cari buah tu....

honeylanz said...

x lunch hr ni sbb b/fast dah makan nasik putih lauk ayam gulai..sedapppp

momguess said...

i terliur yg atas skali
i mmg hantu nasik
rasa kalo xmkn nasik
boleh pitam mak noks

eLLy said...

kita kat opis nie makan makan makan kan..

agak agak banyak kerja or banyak makan? for today i banyak makan ;p

Dee said...

terliur ar tgk..tp i x penah mkn buah nona..sedap ke?

SyaNa said...

sedap nye buah nona tu
ingat last mkn time budak kecik lg kot kt umah tok
ade jual mana ye sis buah ni??

*td lunch kuew teow goreng

maya amir said...

terus lapo nona.. sedap tak nona? mcm tak penah mkn laa buah nona..

zarin said...

halamak sis..kecur plak tengok segala hidangan kat sini...baru je habis dinner nih :D

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wah lamanya tak makan buah nona manje ni...

Eyriqazz said...

beberapa hari ni tak berapa selera nak makan..huuhuh...kalau tak mesti dah teruja ni

lily lotus said...

memang naikkk selera kalau time jamuankan