Friday, April 2, 2010

... perfumes ...

Aritu kan i cakap yang i ada buat a last errand for my big boss. Errand yang i sungguh gumbira utk settlekan...SHOPPING....shopping apa? Merembat perfumes.....

Perfumes nie is for the ladies (opismate i le) yg dah banyak tolong dia and myself. For those yg ganti i masa i bercuti, for the receptionists and oso untuk kakak tea lady floor i.

Sepatutnya org yg nak pergi tu dapat hadiah tapi nie terbalik kuang plak kan. Syukur alhamdulillah, i pun dapat gak. Tapi tu big boss personally gi belikan utk i. Tak perlulah i nak reveal k *ihiks* But i truly love the gifts and oso my colleagues pun suka the perfumes tat i choose for them. Smoga murah rezki my big boss nie.

Masa shopping tu sempat verangan jadik Julia Roberts dalam crite Pretty Woman gitu, shopping spree tak hengat donia hahahaha....

15 comments:

Sharinginfoz said...

beli banyak2 ya perfume tu pas tu bagai le kat kawan2...

v

Kancilbiru said...

woha...bestnya dapat perfume..

Dee said...

wui..bestnya..dpt perfume..baik hati betul bos u eh..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wah sis, beshnya dapat perfume.. NINA RICCI i pernah pakai, besh baunya, manis..

GUCCI tu, besh tak???

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

va va va...sgt baik hati boss sis kan...

NINA RICCI...ooohh...i likee....

SyaNa said...

wahhh syok nye sis
even soping utk org, tapi best kan feel tu
feling julia robert
hahhaaa

POSH76 said...

sis sales kat ner ni...bessnyer dpt perfume i lik2 hehe

rasp said...

sharing,
: alahai...nie i tlg belikan utk kengkawan gak nie *ihiks*

niza,
: tu lah kan bessssssssttt...

dee,
: tu lah kan sis...

myra,
: GUCCI tu ekceli not my taste, tapi i tau one of my fwen yg akan dpt perfume tu suka tis smell, so i beli coz i have her in mind...So bila dia dpt, punyalah dia suka...

zana,
: mmg dia baik hati sis...sweet je kan bau nina ricci tu...

syana,
: tu laaa mmg best je feeling tu...bila lagik nak rasakan feeling cam J.R. tu hehehehe

posh,
: darling, bukan sale..tapi i gi merembat for my ex-boss utk dia bagi to my opismate...

atty's said...

beshnya pdt perfume..mesti sis dpt lagi besh nie.

.s.o.f.i.a. said...

bila nak reveal u dapat apa....??? tgedik2 nak tau nie... he he...

ratna said...

bestnya shopping.. saya suka shopping walaupun kita shopping utk orang..

L@n@ said...

wewit nina ricci lor.. kalaulah dapat ..

lily lotus said...

bau wangi sampai ofis i ni sis..hiks

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

bestnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!:)

Cik Wanie said...

bestnyer dpt byk perfurm,
mesti akk akn bertambah wangi lagi lps nie,
hihihihi;)

miss u kak